Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Θανάσης Πλεύρης: Να επιστρέψει και ο Καρατζαφέρης στη ΝΔ

Υπέρ της δημιουργίας της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης -ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ- με την ένταξη του ΛΑΟΣ και των στελεχών του στη ΝΔ τάχθηκε σήμερα ο Θανάσης Πλεύρης.
«Πιστεύω οτι είναι καταστροφικό για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας το ενδεχόμενο δημιουργίας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε σήμερα ο πρώην βουλευτής, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real.

O κ. Πλεύρης ανέφερε ότι πρέπει ο ΛΑΟΣ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για επανένωση των κομμάτων της Κεντροδεξιάς. «Πατριωτικό καθήκον δεν είναι να διατηρούμε τις κομματικές μας ταυτότητες αλλά να γίνουμε ανάχωμα στο ενδεχόμενο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ» είπε, τονίζοντας ότι αν δεν πεισθεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης να επανέλθει στη ΝΔ, ο ίδιος θα πράξει κατά συνείδηση.

Οι δηλώσεις του κ. Πλεύρη έρχονται να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες που έφεραν τον ίδιο και άλλους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, όπως ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, να δέχονται πιέσεις να επιστρέψουν στη ΝΔ. Τα στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συνεγερμού εκτιμούν ότι στις εκλογές του Ιουνίου δημιουργείται δίπολο στο οποίο κεντρικό ρόλο θα διαδραματίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να ανακοπεί η δυναμική του κ. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου