Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μιχελάκης: Επανένωση της παράταξης χωρίς επικοινωνιακούς όρους

Επιμένει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, στην πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά για την επανένωση της Κεντροδεξιάς «πολυκατοικίας» παρά τις επιφυλάξεις των υπολοίπων «ενοίκων» της (Ντόρα, Καρατζαφέρης, κλπ).


Σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό Real FM, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε πως η επανένωση της παράταξης «δεν μπορεί να γίνει με επικοινωνιακούς όρους, γιατί προέχει το εθνικό και όχι το κομματικό συμφέρον.»

Αποφεύγοντας να σχολιάσει τις «γκρίνιες» στελεχών της ΝΔ για το αποτέλεσμα των εκλογών,
προανήγγειλε, συζήτηση εντός του κόμματος. «Δεν πετύχαμε καλό αποτέλεσμα στις εκλογές» είπε και αναγνώρισε ότι «ίσως είχε κόστος η συμμετοχή στην κυβέρνηση Παπαδήμου». Πρόσθεσε ωστόσο, ότι «το ζητούμενο είναι σε τι είδους χώρα θα ήταν σήμερα πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αν δεν είχε συνδράμει στη δημιουργία της κυβέρνησης Παπαδήμου».

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με το μέλλον της χώρας. «Με ανησυχεί το τι θα γίνει με τη χώρα. Υπάρχουν πιεστικά προβλήματα όπως οι μισθοί, οι συντάξεις και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών» είπε χαρακτηριστικά και επέμεινε για την ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης, χωρίς ωστόσο να είναι αισιόδοξος. «Τα κόμματα δεν βάζουν νερό στο κρασί τους, η πρώτη προσπάθεια έγινε από τον Αντώνη Σαμαρά αλλά δεν κατέληξε. Μπήκαν προϋποθέσεις και όταν κάποιος μένει οχυρωμένος πίσω από μία θέση, τότε δεν υπάρχει αποτέλεσμα» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου