Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΝΙΚΟΣ Ι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ υποψήφιος βουλευτής Ν. Καβάλας της Ν.Δ.: Ομιλία στην Καβάλα


   
                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου

«Είναι προτιμότερο να μιλήσουμε στους πολίτες με τη γλώσσα της αλήθειας»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Γαλαξίας, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία, τονίζοντας ότι σε αυτές τις εκλογές είναι απαραίτητη όσο ποτέ η επικοινωνία των πολιτικών με τους πολίτες.
Κάνοντας μια αναφορά στις εκλογές του  2009, υποστήριξε ότι τότε οι πολίτες είχαν απορρίψει την πρόταση του Κώστα Καραμανλή, για τη λήψη μια σειράς μέτρων, μεταξύ των οποίων ήταν και το πάγωμα των μισθών και συντάξεων. «Τότε οι πολίτες απορρίπτοντας την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και οδηγώντας τη σε μια από τις μεγαλύτερες ήττες της ιστορίας της, επέλεξαν την πρόταση του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, με το περίφημο «Λεφτά υπάρχουν». Τελικά αποδείχθηκε ότι λεφτά δεν υπήρχαν, όπως λεφτά δεν υπάρχουν και τώρα, επομένως είναι προτιμότερο να μιλήσουμε στους πολίτες με τη γλώσσα της αλήθειας και όλοι μας να αναλογιστούμε τα λάθη που κάναμε και τα οποία οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση», τόνισε.
Παράλληλα, αρνήθηκε τον ισχυρισμό του ΠΑΣΟΚ ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν. Και στάθηκε ιδιαίτερα στην αύξηση του δημόσιου χρέους κατά 80 περίπου δισ. ευρώ κατά την πενταετία διακυβέρνησης της ΝΔ 2004 – 2009. «Δεν μας λένε όμως ότι από αυτά τα 80 δις. τα 70 δις ήταν χρέη  που είχαν δημιουργηθεί επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και οι λογαριασμοί έπρεπε να πληρωθούν την πενταετία διακυβέρνησης της ΝΔ. Τα χρέη αυτά αφορούσαν δανειακές συμβάσεις που είχαν συναφθεί επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του 80΄ή για αμυντικές δαπάνες που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ και πληρώθηκαν επί Νέας Δημοκρατίας», τόνισε και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δικαιώθηκε στις προβλέψεις του για την οικονομία και έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου