Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Διασωληνωμένη η Μαρίκα Μητσοτάκη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή



Δύσκολες ώρες περνάει η κυρία Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία νοσηλεύεται εδώ και δύο εβδομάδες στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Μητσοτάκη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, λόγω των σοβαρών επιπλοκών από τις πολυοργανικές βλάβες που έχει υποστεί.

Η κυρία Μαρίκα Μητσοτάκη (που έχει γεννηθεί τον Νοέμβριο του 1930) βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη, ενώ στο πλευρό της είναι διαρκώς ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της. Μάλιστα, η Ντόρα
Μπακογιάννη ανέβαλε την περιοδεία της στον Βόλο για να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα της, ενώ ο γιος της Κυριάκος Μητσοτάκης περνά τις περισσότερες ώρες δίπλα στη μητέρα του.

Κατά πληροφορίες, η ασθενής, παρά τη φαρμακευτική υποστήριξη που λαμβάνει, δεν εμφανίζει βελτίωση. Οι θεράποντες ιατροί διαπιστώνουν ότι ο οργανισμός της έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από χρόνια προβλήματα υγείας -κινητικά, νεφρολογικά, καρδιολογικά.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εισήχθη στο Ευγενίδειο το μεσημέρι της Τρίτης μετά το Πάσχα, κατόπιν της ραγδαίας επιδείνωσης που παρουσίασε η υγεία της στις γιορτές.

Υποβλήθηκε αμέσως μετά την εισαγωγή της σε απεικονιστικές εξετάσεις από την εξειδικευμένη μονάδα του Ευγενίδειου, επιβεβλημένες από τη γενική κατάπτωση που είχε ο οργανισμός της. Ωστόσο, τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι που δεν γνώριζαν οι γιατροί της.


Νίκος Ελευθερόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου