Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Φοβούνται τα «μαύρα περιβραχιόνια»

Με αστυνομικά μέτρα προσπαθεί η Διαμαντοπούλου να «καταπνίξει» τις οργανωμένες αντιδράσεις των πολιτών. Η υπουργός ξέρει ότι στην παρέλαση θα ακούσει αποδοκιμασίες από τους...
πολίτες (οι Μπεγλίτης, Μαγκριώτης στη Θεσσαλονίκη ήταν μόνο η αρχή), ότι οι μαθητές θα αποστρέψουν την κεφαλή τους από τους επίσημους και ότι οι εκπαιδευτικοί για πρώτη φορά θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ζητά από όλους «να επιδείξουν τον δέοντα σεβασμό στον εορτασμό της επετείου» και απευθυνόμενη σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές τους καλεί να αποτίσουν φόρο τιμής σε εκείνους που «θυσίασαν τα πάντα για τη σωτηρία της πατρίδας, προτάσσοντας το εθνικό «εμείς» και όχι το προσωπικό, κομματικό ή συντεχνιακό εγώ».
Και καταλήγει επιτιθέμενη στην ηγεσία της ΟΛΜΕ υποστηρίζοντας ότι «επιδιώκει και προαναγγέλλει ενέργειες που αποσκοπούν στη δημιουργία τηλεοπτικών εντυπώσεων και μόνο. Η ιστορία πρέπει να είναι σεβαστή από όλους και η απόδοση τιμής δεν μπορεί να γίνεται θέαμα για τις κάμερες και παιγνίδι για τον μικροκομματικό ανταγωνισμό».
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου