Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Πρότυπα Σχολεία: Την Τετάρτη τα αποτελέσματα

 

Μεθαύριο, Τετάρτη, θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα  για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια, Λύκεια και Eκκλησιαστικά Σχολεία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η βαθμολόγηση των γραπτών, η οποία  ξεκίνησε  την περασμένη Πέμπτη, στο ένα και μοναδικό Βαθμολογικό Κέντρο ,   το οποίο εδρεύει στην  Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων,   του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), στην Αθήνα, δεν γίνεται από  εκπαιδευτικούς βαθμολογητές,  αλλά ηλεκτρονικά  με συγκεκριμένο λογισμικό, ενώ Επιτροπή θα κάνει σχετικό έλεγχο για το ενδεχόμενο λαθών.

Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων , σύμφωνα με πληροφορίες (σ.σ. θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας) θα ειδοποιηθούν, όπως και πέρσι:

Α. με SMS για τη σχολική μονάδα επιτυχίας ή τη σχολική μονάδα στην οποία θα είναι επιλαχόντες, για τη συνολική βαθμολογία τους και τη σειρά κατάταξης στο σχολείο επιλογής τους.

Β.   από την πλατφόρμα των αιτήσεωνhttps://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/ps-peis-es…; με χρήση των κωδικών taxisnet του ατόμου που υπέβαλε την αίτηση.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα αποτελέσματα και  την εγγραφή των μαθητών στη σχολική μονάδα επιτυχίας ο γονείς μπορούν να επικοινωνούν   με τις οικείες σχολικές μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου