Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Φτάνει πια η ύβρις! Μόνο ταπεινότητα και σεβασμός για τους αγωνιστές της Εθνεγερσίας!

 

 Είναι αλήθεια τελικά! Ετοίμασαν το παρακάτω εξώφυλλο για το περιοδικό ΒΗΜΑgazino και μετά τις αντιδράσεις το απέσυραν.

 

Η επιλογή του Βήματος να συνδέσει το 1821 με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του Μακρυγιάννη και τη Γιάννα Αγγελοπούλου στη θέση της Μπουμπουλίνας, προκάλεσε πλήθος αρνητικών και περιπαικτικών σχολίων.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν στον πραγματικό κόσμο αυτά τα πράγματα. Όλοι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και το υλοποίησαν, αλλά κι αυτοί που συναίνεσαν στο να κυκλοφορήσει αυτή η ύβρις προς την πατρίδα, είναι άνθρωποι αλλοπαρμένοι και άκρως επικίνδυνοι για το δημόσιο βίο. Είναι άρρωστοι, διεστραμμένοι.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν και άλλες φωτογραφίες, ως δήθεν απάντηση της εφημερίδας «Αυγή», με τον Τσίπρα ως Καραϊσκάκη.

Νομίζω ότι οι αθλιότητες τέτοιου τύπου πρέπει να λάβουν τέλος. Θεωρώ τουλάχιστον ιεροσυλία την αντικατάσταση του προσώπου αγωνιστή του 1821 και τη τοποθέτηση σ’ αυτή τη θέση, προσώπου τού σημερινού πολιτικού βίου.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ!!!

ΜΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ!!!

ΥΓ: Αποφάσισα να σχολιάσω αυτή την ξεφτίλα ασπαζόμενος το πνεύμα των λόγων τού Μακρυγιάννη που έγραψε στα απομνημονεύματά του: «Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν».

Σπύρος Παν. Κανελλόπουλος
Μαθηματικός Δ.Ε. – Ειδικός Παιδαγωγός
Ταμίας Εκτελεστικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε.
Διαχειριστής του ιστολογίου «Βούλομαι, εκφράζομαι και έτσι υπάρχω!»
Πατήστε εδώ:  agras1907.blogspot.com


Διαδώστε την ανάρτηση σε φίλους και γνωστούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου