Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Θεόδωρος Τσουχλός Πρόεδρος ΟΛΜΕ: Να μη γίνουν εξετάσεις στα σχολεία - Να καλυφθούν τα κενά

 

Την πρόταση να μην δώσουν οι μαθητές προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα σχολεία έκανε σήμερα ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο, θα έχουν επιπλέον μέρες για να καλύψουν τα κενά.

Οι 10 ημέρες που διαρκούν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα σχολεία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος.

«Δεν πρέπει να γίνουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6», τονίζοντας ότι τα σχολεία είναι κλειστά επί πέντε μήνες.

«Είναι λάθος να γίνουν οι εξετάσεις μετά από όλη αυτή την αναστάτωση και τη χωλαίνουσα διαδικασία» πρόσθεσε.

Για την παράταση της σχολικής χρονιάς που προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο κ. Τσούχλος επισήμανε πως «οι εξετάσεις είναι δυο βδομάδες, περί τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Μπορούν να είναι 10 ημέρες επιπλέον μαθήματος για να καλυφθούν τα κενά».

Επίσης, εξέφρασε την ελπίδα ακόμα και αν δεν ανοίξουν τα σχολεία στις 29 Μαρτίου, να ανοίξουν τουλάχιστον στις 5 Απριλίου.

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ είπε, τέλος, ότι υπάρχει κόπωση στους μαθητές λόγω της τηλεκπαίδευσης. «Τώρα που μπαίνουμε στην άνοιξη, είναι η κατάλληλη εποχή να ανοίξουν τα σχολεία αλλά με μέτρα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου