Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Νίκη Κεραμέως: «Έχουμε χρέος τα παιδιά μας να είναι στο σχολείο

Yπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Παιδεία με τις δραστικές αλλαγές από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Πανεπιστήμιο«Έχουμε χρέος τα παιδιά μας να είναι στο σχολείο με τα καλύτερα δυνατά μέτρα προστασίας που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί, όπως άλλωστε συμβαίνει αυτή τη στιγμή και στις περισσότερες προηγμένες χώρες του κόσμου» συνέχισε η Νίκη Κεραμέως και πρόσθεσε: «Γιατί η αιφνίδια, μακρόχρονη απουσία από το σχολείο μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην πνευματική, κοινωνική, ψυχοσυναισθηματική εξέλιξη των παιδιών.

Η υπουργός Παιδείας σημείωσε πως η απόφαση για υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε καιρό πανδημίας είναι σαν την αυτονόητη υποχρέωση τα παιδιά μας να φοράνε ζώνη στο αυτοκίνητο ή να κάθονται σε ειδικό κάθισμα, σαν την αυτονόητη υποχρέωση να εμβολιάζουμε τα παιδιά μας. Η μάσκα είναι ασπίδα προστασίας για τα παιδιά μας και για τους γύρω μας. Το τονίζει η ίδια η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία σε εκτενή ανακοίνωσή της.

«Θα χρειαστεί λοιπόν το επόμενο διάστημα προσπάθεια, επιμονή, προσαρμοστικότητα. Είναι για το καλό των παιδιών μας και όλων μας» σημείωσε η κα. Κεραμέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου