Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Πρωτοφανής εκβιασμός Τσίπρα : «Ο συνταξιούχος πρέπει να γνωρίζει πως η σύνταξή του θα είναι στο ψηφοδέλτιο..»

Η παροχολογία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα διατυπώνεται πλέον ως ωμός εκβιασμός στους πολίτες με τη φράση «ο συνταξιούχος πρέπει να ξέρει πως η σύνταξή του θα είναι στο ψηφοδέλτιο που θα βάλει την Κυριακή στην κάλπη» και την απειλή με την επίκληση της «προσωπικής ευθύνης», εάν αυτό δεν γίνει κατανοητό από τους ψηφοφόρους…
«Η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης και ο συνταξιούχος πρέπει να ξέρει πως η σύνταξή του θα είναι στο ψηφοδέλτιο που θα πάρει την Κυριακή και θα βάλει στην κάλπη», δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra channel το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Τσίπρας ανέδειξε και την προσωπική ευθύνη του κάθε πολίτη ξεχωριστά στις εκλογές της 26ης Μαΐου, είπε ότι είναι κρίσιμες διότι, πλέον, έχουν πέσει οι μάσκες, έχουν φανερωθεί τα προγράμματα και τα σχέδια των πολιτικών δυνάμεων και αν υπάρξει αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτικών ελάφρυνσης και στήριξης των πολλών, αυτή θα δώσει και το έναυσμα στους σκληρούς Ευρωπαίους που καιροφυλακτούν να βάλουν ζητήματα και για τα μέτρα του 2019 και του 2020.
Σημείωσε ότι υπήρξαν ήδη δυνάμεις της νεοφιλελεύθερης εμμονής στη λιτότητα, δυνάμεις της δεξιάς στην Ευρώπη που καιροφυλακτούν και αν δεν ήταν οι ευρωεκλογές θα είχαν ήδη βγει.
«Δεν βγήκαν για να μην μας δώσουν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη», είπε και τόνισε πως «εάν οι συσχετισμοί που θα διαμορφωθούν στην κάλπη δεν είναι συντριπτικά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, που έρχεται να δώσει αυτές τις ανάσες κοινωνικής στήριξης και ελάφρυνσης, τότε θα έχει ευθύνη και ο πολίτης για την επόμενη μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου