Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Αρκετά πιά - Ήλθε η ώρα ο Αντώνης Σαμαράς να βγάλει την κόκκινη κάρτα !


Ήρθε η ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να ξεπληρώσει το χρέος του απέναντι στην κεντροδεξιά παράταξη αλλά κυρίως απέναντι στη λαϊκή δεξιά που παρέμεινε πιστή στην ΝΔ όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.

Δεν είναι δυνατόν η ""επάρατη" να βγάζει πάντα ""το φίδι απ΄την τρύπα"" και μετά να έρχονται σε"" έτοιμα τραπέζια"" οι εκάστοτε αριστερίζοντες -σοσιαλίζοντες - ντολμέδες αριστεροδεξιοί , να κυβερνούν αυτόν το τόπο και κάθε φορά να τον βουλιάζουν πιο βαθιά .

Το ζήσαμε με την ""ΠΡΩΙΝΗ" νίκη Σημίτη το 2001 , το ζήσαμε με το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ του Γιωργάκη το 2009, το ζήσαμε με την κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, το ζούμε και με την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

Αυτή η εμμονή της ΝΔ να τους κάνει όλους μάγκες πρέπει να σταματήσει!!!

Αυτός ο καταστροφικός αλτρουισμός πρέπει να λάβει τέλος άμεσα!!!

Καμιά στήριξη στους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΙΤΕΣ και καταψήφιση του νέου μνημονίου στην Βουλή και παντού.

Αν επιλέξεις Σαμαρά και πάλι λογική των Συγκυβερνήσεων πρέπει να ξέρεις ότι θα χάσεις οριστικά τον απλό δεξιό και το καράβι της ΝΔ θα μπατάρει οριστικά.

Αν επιλέξεις Σαμαρά την στήριξή τους ,θα πρέπει να ξέρεις ότι θα αφήσεις τον τόπο για πάρα πολλά χρόνια έρμαιο στα χέρια των "'καθε φορά" Χρυσαυγιτών , Ποταμήσιων, Ντοροχτυπημένων , Ανελητών και ότι προκύψει .

Και αν πιστεύεις ότι στηρίζονταν τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΗΤΕΣ ότι σώζεις την Πατρίδα κάνεις τεράστιο λάθος .

Σαμαρά ήρθε η ώρα να κάνεις το καθήκον σου απέναντι στην παράταξη και όσο για την Πατρίδα ..έκανες το χρέος σου και με το παραπάνω.

Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν διορθώνεις το λάθος με ένα νέο λάθος και σίγουρα δεν σώζεις τους Έλληνες.

Μην κάνεις το ίδιο το λάθος όσο ισχυρές και αν είναι οι πιέσεις..

Μην το κάνεις γιατί αυτό είναι τώρα το καθήκον σου!!!!


"Ο Αιρετικός Δεξιός"
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου