Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Βεβαιώσεις Πρόσβασης ΕΠΑΛ-Β

Αξιότιμοι Διευθυντές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον, έχει γίνει διαθέσιμη η λειτουργικότητα υπολογισμού και έκδοσης Βεβαίωσης Πρόσβασης Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ-Β 2015.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ-Α

***ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ***
Η δυνατότητα Ενημέρωσης Αριθμών Πρωτοκόλλου Βεβαίωσης Πρόσβασης Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 ΕΠΑΛ-Β, καθώς και οι σχετικές αναφορές («Αντιπαραβολή βαθμών
πρόσβασης πανελλαδικών εξετάσεων» και «Βεβαίωση Πρόσβασης») είναι διαθέσιμες στο ΠΣ myschool.

Έτσι, καλείστε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία Ενημέρωσης Αριθμών Πρωτοκόλλου Βεβαίωσης Πρόσβασης (ΜΑΘΗΤΕΣ > Έκδοση Αποτελεσμάτων > Ενημέρωση Αριθμών Πρωτοκόλλου), επιλέγοντας τον Τίτλο Εξόδου «ΤΙΤΛΟΣ ΕΞΟΔΟΥ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ», στο αριστερό κατακόρυφο μενού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την Ενημέρωση Αριθμών Πρωτοκόλλου Βεβαίωσης Πρόσβασης ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ, είναι η ολοκλήρωση της απόδοσης Απολυτήριων Τίτλων (Ενημέρωση Αριθμών Πρωτοκόλλου Απολυτηρίου).
Όμοια είναι η διαδικασία, για τους ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ μέσα από τη φόρμα «Ενημέρωση αριθμών πρωτοκόλλου πρόσβασης Αποφοίτων», χωρίς να προαπαιτείται κάποια ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση (Τελειόφοιτος ή Απόφοιτος), το ΠΣ myschool θα αποδώσει Αριθμό Πρωτοκόλλου και θα ενεργοποιήσει τη δυνατότητα εκτύπωσης Βεβαίωσης Πρόσβασης.

Στην περίπτωση που ο Υποψήφιος ΔΕΝ προσήλθε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ, τότε ΔΕΝ θα δίδεται η δυνατότητα Έκδοσης Βεβαίωσης Πρόσβασης.

Ακόμα κι αν έχετε ολοκληρώσει τις διαδικασίες προηγούμενη χρονική στιγμή, θα πρέπει να τις ολοκληρώσετε ΞΑΝΑ για κάθε Υποψήφιο.

Μόλις ολοκληρώσετε τις διαδικασίες απόδοσης Αριθμών Πρωτοκόλλου, θα πρέπει να αντιπαραβάλετε τους υπολογιζόμενους από το ΠΣ Βαθμούς Πρόσβασης (αναφορά «Αντιπαραβολή βαθμών πρόσβασης πανελλαδικών εξετάσεων») με αυτούς που σας έχουν αποσταλεί από το ΥΠΟΠΑΙΘ. Προσοχή όμως, στην αναφορά αυτή, θα έχει υπολογιστεί το 0.6 για τους Υποψηφίους εκείνους που δεν έχουν προσέλθει σε κανένα μάθημα. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς για τους μαθητές αυτούς ΔΕΝ θα τυπωθεί ΒΠ.

Τέλος, μπορείτε να προχωρήσετε με την Έκδοση των Βεβαιώσεων Πρόσβασης.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Υποστήριξης Πανελλαδικών Εξετάσεων myschool

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου