Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φιλολόγων εκπαιδευτικών για τη συμμετοχή στην εκπόνηση επιστημονικού συγγράμματος στο πλαίσιο του έργου Τοπική Ιστορία»



Όπως σας έχει ήδη γνωστοποιηθεί, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία για την εκπόνηση εκπαιδευτικού υλικού Τοπικής Ιστορίας, με στόχο τη χρήση του από τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης περιοχής ευθύνης της. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η εν λόγω διαδικασία βρίσκεται στη φάση της δημιουργίας/ έκδοσης του επιστημονικού πονήματος (corpus επιστημονικών εργασιών).
Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης προσκαλεί τους φιλολόγους όλων των σχολικών μονάδων περιοχής ευθύνης της να συνδράμουν στη φιλολογική επιμέλεια των τελικών κειμένων των επιστημονικών εργασιών. Οι εκπαιδευτικοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα συμμετάσχουν στην προαναφερθείσα διαδικασία θα συμπεριληφθούν στους συντελεστές της έκδοσης του επιστημονικού πονήματος.
Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν ενδιαφέρον εγγράφως, συμπληρώνοντας το συνημμένο αρχείο το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να καταστεί εφικτή η τήρηση του χρονοδιαγράμματος της εν λόγω διαδικασίας και αποστέλλοντάς το ηλεκτρονικά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (pdeamthr@sch.gr) έως τις 10/7/2015 και ώρα 15:00 μ.μ.  Στους ενδιαφερόμενους θα παρασχεθούν διευκολύνσεις από τα εργασιακά τους καθήκοντα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους  στην επεξεργασία του ανωτέρω προαναφερθέντος επιστημονικού πονήματος.
Για περαιτέρω διευκρινίσεις και τυχόν απορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης (2531083510 και 2531083562, ώρες γραφείου).
        


Ο   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

 

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ


ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ/ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E - MAIL

ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ/ΕΚΔΟΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ



 




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου