Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Συνετρίβησαν οι “αντιμνημονιακές” δυνάμεις στον δικηγορικό σύλλογο της Αθήνας

imageΣυνετρίβησαν οι… αντιμνημονιακές δυνάμεις στον δικηγορικό σύλλογο της Αθήνας, ο οποίος έχει εγγεγραμμένους σχεδόν το 50% των δικηγόρων.
Τόσο οι επαγγελματίες αντιμνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών αριστερών δυνάμεων όσο και οι όψιμοι επικριτές της οικονομικής πολιτικής ανάγκης που εφάρμοσε η κυβέρνηση, ηττήθηκαν. Στο β΄γύρο των εκλογών θα δώσουν τη μάχη ο Βασίλης Αλεξανδρής και ο νυν πρόεδρος του ΔΣΑ, Ι. Αδαμόπουλος.
Ο πρώτος που στηρίχθηκε από δυνάμεις όλου του φάσματος και είχε πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο,
πήρε πάνω από 34% και μάλιστα πρώτευσε με 11 μονάδες διαφορά του κ. Αδαμόπουλου που πήρε λίγο πάνω από 23%.
Συγκεκριμένα, με καταμετρημένο το 99% ο Β. Αλεξανδρής πήρε 3.851 ψήφους και ποσοστό 34,68% και ο Ιω. Αδαμόπουλος 2.575 ψήφους και ποσοστό 23,19%. Στις εκλογές του 2011 ο Δ. Βερβεσός είχε 2.923 ψήφους (26,07%) έναντι 2.234 ψήφους (19,92%) του Ιω. Αδαμόπουλου, που στον β΄ γύρο επικράτησε με οριακή πλειοψηφία (50,89%) έναντι 49,11%).
Ο νυν πρόεδρος, που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία, πλήρωσε ουσιαστικά την όψιμη αντιμνημονιακή ατζέντα του προκειμένου να γίνει αρεστός στους δικηγόρους.
Πλήρωσε επίσης ότι τον στήριξαν και πήγαν σε συγκεντρώσεις του πρώην υπουργοί και βουλευτές όπως ο Π. Παυλόπουλος, ο Ι. Αγγέλης και άλλοι κι αυτό δείχνει ότι ο επιστημονικός κόσμος, όπως και όλος ο ελληνικός λαός δεν θέλουν άλλα πολιτικά καπελώματα αλλά ζητούν πιο ανεξάρτητα και λιγότερο φθαρμένα πρόσωπα.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου