Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Σαμαράς: Τα άκρα εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση για να δηλητηριάσουν την κοινωνία - VIDEO



Επίθεση κατά της άκρας δεξιάς και κατά της άκρας αριστεράς εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε σε ημερίδα της ΟΝΝΕΔ με θέμα τη βία των άκρων.

Στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ "Ενάντια στη Βία των Άκρων" που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως "η άκρα αριστερά συναντά την αναρχία, με τον λαϊκισμό να αποτελεί τον συνδετικό τους κρίκο", ενώ συνέχισε, λέγοντας: "Δυστυχώς ο λαϊκισμός όταν συνδυάζεται με την απόγνωση και τη δημαγωγία μπορεί να γίνει περισσότερο επικίνδυνος".

"Η άκρα δεξιά συστηματικά καλλιεργεί τη μισαλλοδοξία και δηλητηριάζει τις

κοινωνίες", είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τα φαινόμενα βίας ο κ. Σαμαράς ζήτησε την καταδίκη τους, επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση "αν της δώσουμε χώρο θα διαλύσει την κοινωνία".

"Δεν φοβούμαστε να αντιπαρατεθούμε σε όσους προτάσσουν τη βία γιατί αν εμείς κάνουμε καλά τη δουλειά μας οι ακραίοι δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης" τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Σημείωσε δε ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες, τόνισε όμως πως η κυβέρνηση και η κοινωνία έχει αποφασίσει να μην υποκύψουν σε όσους μας ήθελαν τελειωμένους.

Ωστόσο, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ελλάδα θα βγει από την κρίση.

"Να είστε σίγουροι ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει, θα βγει κερδισμένη από τη μάχη", τόνισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας πως καμία χώρα δεν είναι καταδικασμένη αν δεν υποκύψει στη μοίρα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου