Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Το "μαύρο χρήμα" των... πονηρών Ελλήνων και οι Κυπριακές Τράπεζες



Ψάχνουν από χθες το βράδυ, τους Διευθυντές και τα στελέχη των έν Ελλάδι Κυπριακών Τραπεζών, αλλά ...αυτά έχουν εξαφανιστεί.

Ποιοι τα ψάχνουν;

Μα όλοι αυτοί που πείστηκαν να βγάλουν τα χρήματα στην Κύπρο φοβούμενοι την...κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας.

Ιδιαίτερο πρόβλημα έχουν οι Έλληνες που είχαν αποκτήσει αρκετό ...μαύρο χρήμα και μάλιστα, διπλό!

Πρώτον,ήθελαν να διασφαλίσουν τα ...κλεμμένα από την ενδεχόμενη κατάρρευση της Ελληνικής
οικονομίας.

Δεύτερον, να αποφύγουν τον οποιονδήποτε έλεγχο, για το που βρήκαν τα χρήματα που διατηρούσαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αρκετοί εκ των πονηρών, "πλούσιων" είχαν τον κύριο όγκο των "μαύρων" και των κλεμμένων της φοροκλοπής χρημάτων, σε Κυπριακές Τράπεζες.

Οι Διευθυντές και τα στελέχη αυτών των τραπεζών, γνώριζαν απο "πρώτο χέρι" την προέλευση τους, αφου το "έπαιζαν" και σύμβουλοι με το...αζημίωτο τις ...καλές εποχές!

Είχαν και το ...δωράκι τους και το...πρώτο τραπεζάκι πίστα, γεμάτο γαρύφαλλα, προς τέρψιν των Κυπρίων αφεντικών που ενίοτε ...φιλοξενούσαν στην Ελλάδα.

Ετσι, ήταν οι πρώτοι που πείστηκαν να μεταφέρουν χρήματα στην Κύπρο.

Εκτός των "εξόδων" για την μεταφορά των λογαριασμών, έλεγαν και ευχαριστώ στους ...αγίους Τραπεζικούς που (τότε) οπως πίστευαν, τους ...έσωσαν!

Τώρα η είδηση για την φορολόγηση των καταθέσεων στην Κύπρο, τρομοκράτησε τους "πονηρούς" ...πλούσιους (που για την εφορία εδω, είναι...πάμφτωχοι) και ψάχνουν τους φίλους και "συμβούλους" τραπεζικούς.

Ομως τα τηλέφωνα είναι κλειστά και η κλήση...προωθείται ...!

Του zorroastri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου