Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Γιάννης Πασχαλίδης Βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας: Επαφές με ΕΛΓΑ - ΥΑΑΤ - ΥΑΑΥΜΔ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013
Ο Βουλευτής Ν.Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία της κεντρικής διοίκησης του ΕΛ.Γ.Α. και είχε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπρόεδρο κ. Αργύρη Μποτό.
Συζητήθηκε το θέμα των αποζημιώσεων των σταφυλοπαραγωγών για τις καταστροφές που έχουν υποστεί από την χαλαζόπτωση, όπως και των υπολοίπων αγροτών που επλήγησαν από τις πλημμύρες στην περιοχή Τενάγη Φιλίππων.
Μετά και την προβολή του οπτικοακουστικού υλικού που έχει ληφθεί από τις εν λόγω περιοχές, ο ΕΛ.Γ.Α. αναγνώρισε την ύπαρξη σφάλματος στις αρχικές εκτιμήσεις της έκτασης των ζημιών και εξετάζει το ενδεχόμενο να
επιστρέψει στους αγρότες, το χρηματικό ποσό που κατέβαλαν για την υποβολή ενστάσεων.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη, κατά τη διάρκεια της οποίας, τέθηκε για άλλη μια φορά το πρόβλημα των Τεναγών Φιλίππων. Ο Υπουργός υποσχέθηκε πως προωθείται γρήγορη λύση στο πρόβλημα.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σταύρο Καλογιάννη, για το θέμα της εγκατάστασης σταθμού διοδίων στη Μουσθένη. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Άρης Γιαννακίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αρχέλαος Γρανάς, ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Βασίλης Ξουλόγης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Καβάλας, καθώς και ο Βουλευτής Ν.Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης επιστρέφει σήμερα το απόγευμα στην Καβάλα, συνοδεύοντας τον Γ.Γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Κώστα Μουντζούρη, στην προγραμματισμένη επίσκεψή του στα λιμάνια της Θάσου.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου