Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Σε «αριστερούς» και «δεξιούς» χωρίστηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ

Politicus_13.3.13 Την ανάσα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης αισθάνεται διαρκώς ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δέχεται έντονες παρασκηνιακές πιέσεις να αλλάξει την στρατηγική του.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υπέστη λεκτικά …βασανιστήρια από το Αριστερό Ρεύμα του κόμματος για την απόφασή του να μιλήσει στην εκδήλωση του ιδρύματος Καραμανλής για τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας. “Πηγαίνεις όπου θέλεις χωρίς να μάς ρωτάς και να μάς δίνεις λογαριασμό! Την μία με το ΔΝΤ, την άλλη με τον Σόιμπλε, την μεθεπόμενη με τον Καραμανλή και μετά τον Γεράσιμο Αρσένη” ήταν τα πικρόχολα σχόλια που δέχτηκε από συντρόφους του στην διάρκεια της θυελλώδους συνεργασίας της Πολιτικής
Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι …αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ (Λαφαζάνης, Νταβανέλλος) “έδερναν” τον πρόεδρό τους για τουλάχιστον ένα δίωρο. Έχουμε γίνει “συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας” ήταν το σχόλιο που ακούστηκε από στέλεχος του κόμματος.
Είναι γεγονός ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει και αμφισβητούν έντονα την γραμμή του Αλέξη Τσίπρα και κυρίως το γεγονός ότι λαμβάνει στρατηγικές αποφάσεις μόνος του τις οποίες γνωρίζει μόνο ένα στενό κομματικό επιτελείο οι οποίες κοινοποιούνται μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στα στελέχη της Κουμουνδούρου.
Όπως επίσης είναι γεγονός ότι οι διαφωνούντες επιθυμούν να θέσουν τον Τσίπρα υπό κηδεμονία αναγκάζοντάς τον προτού προχωρήσει σε αποφάσεις να θέτει όλα τα θέματα ενώπιον των συλλογικών οργάνων για να πάρει την έγκρισή τους…
Να σημειωθεί ότι ήδη ορισμένα στελέχη έχουν μπει στο στόχαστρο ως οι “δεξιοί” του ΣΥΡΙΖΑ και βρίσκονται υπό την διακριτική παρακολούθηση όσων κινούνταιι στον …σωστό δρόμο. Ανάμεσά τους οι Γιώργος Σταθάκης, Γιάννης Δραγασάκης, Ρένα Δούρου.
 http://rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου