Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Συνέλαβαν και ξεγύμνωσαν Κούρδισσα ηθοποιό



Taraf-1-NAIΚοπέλα που ξεγυμνώθηκε εντελώς σε αστυνομικό τμήμα στο Καρς και ισχυρίζεται πως την κατέγραψαν δήλωσε σχετικά πως ¨Εάν δεν έμενα γυμνή θα με ξεγύμνωναν αυτοί και δεν ήθελα να με ακουμπήσουν¨. Η αστυνομία απορρίπτει τις κατηγορίες.
Η Μ.Κ η οποία υποστηρίζει πως επειδή παίζει ρόλο στο θεατρικό έργο ¨Μητέρες του Σαββάτου¨ κλήθηκε στην αστυνομία όπου αφού ξεγυμνώθηκε την κατέγραψαν, μίλησε στη εφημερίδα Ταράφ.
Ας δημοσιεύσουν τις εικόνες
Η Μ.Κ. η οποία λόγω του περιστατικού στέκεται στα πόδια της με ηρεμιστικά, είπε τα εξής: Δεν
ξέρω αν μου φέρθηκαν έτσι επειδή είμαι Κούρδισσα ή επειδή ερμηνεύω μια Κούρδισσα στο θεατρικό έργο. Αφού λένε πως τους συκοφαντώ, γιατί δεν δημοσιεύουν αυτά που έγραψαν οι κάμερες για να με διαψεύσουν (σημ μεταφρ : εννοεί τις στάνταρ κάμερες του Α.Τ.).
Εάν είχα πει ψέματα τώρα όλες οι εικόνες από τις κάμερες θα βρισκόταν στα κανάλια. Στην αρχή είπαν πως δεν υπήρχαν εικόνες και μετά πως τις έστειλαν στο TÜBİTAK. Εξέτασαν εικόνες από βίντεο που χορεύαμε σε ένα πικνίκ.
Πού στοχεύει η λογική τους όταν μεταφράζοντας στα τουρκικά το τραγούδι που ήταν στα κουρδικά με ρώτησαν ¨Τι θες να πεις εδώ ;¨. Εάν δεν ξεγυμνωνόμουν θα με ξεγύμνωναν αυτοί. Μου είπαν πως οι αρμόδιες αρχές είναι ενήμερες, θα ξεγυμνωθείς. Δεν ήθελα να με ακουμπήσουν και ξεγυμνώθηκα μόνη μου¨. (εφημ. Ταράφ – tourkikanea)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου