Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ο Τσίπρας αποθέωσε τον Κ. Καραμανλή στην “καρδιά” της ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

Tsipras Megaro K.K.-1-NAIΣτην πρόσκληση δεν ανταποκρίθηκαν η Α. Παπαρήγα και ο Π. Καμμένος
Το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής διοργάνωσε στο Μέγαρο Μουσικής ειδική εκδήλωση με προσκεκλημένη την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.
Κατά την ομιλία του, ο κ. Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων: "Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τον ιδαίτερο ρόλο που παίζουν ξεχωριστές προσωπικότητες στην ιστορία. Μια τέτοια ήταν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγάλος πολιτικός του αντίπαλος, Χαρίλαος Φλωράκης, τον είχε χαρακτηρίσει ηγέτη της τάξης του. Η αναγνώριση από τον πολιτικό σου αντίπαλο έχει πάντα μεγαλύτερη αξία".
Και επίσης ανέφερε: "Είναι ο πολιτικός που κατάφερε μια σπάνια πολιτική υπέρβαση. Να υπερβεί τα
ασφυκτικά όρια στη χώρα, με τον εμφύλιο πόλεμο και τους ξένους προστάτες".
Καταλήγοντας ο κ. Τσίπρας εκμυστηρεύτηκε έναν προσωπικό του συλλογισμό. Όπως είπε "είναι ώρες που σκέφτομαι, ειδικά τούτες τις πρωτόγνωρες στιγμές που περνά η χώρα, αν ήταν παρόντες μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Χαρίλαος Φλωράκης, για να αναφερθώ μόνο στις προσωπικότητες της μεταπολίτευσης, πως άραγε θα αντιδρούσαν; Πολύ πιθανόν, λοιπόν, αν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν σήμερα παρών, να σχολίαζε με τα γνωστά σε όλους... γαλλικά του, πολλές πλευρές της σημερινής ευρωπαϊκής και ελληνικής πραγματικότητας". (newsit)
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου