Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Πάει για μερική κύρωση το σχέδιο Περιγιαλίου

Πάει για μερική κύρωση το σχέδιο ΠεριγιαλίουΜία ακόμη σύσκεψη για το σχέδιο πόλης Περιγιαλίου, έγινε χθες στην Κομοτηνή. Ήταν πέραν όλων των άλλων θεμάτων, υπηρεσιακών παραγόντων και μία συνάντηση του περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη με το δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή.
Όπως φαίνεται χθες ξεκαθάρισε ακόμα περισσότερο το τοπίο. Τώρα οι υπηρεσίες της Κομοτηνής θέλουν να κυρώσουν μερικώς το σχέδιο του Περιγιαλίου, το αργότερο μέχρι τις 15 Μαρτίου.
Σύμφωνα όμως με το σενάριο που εγκρίθηκε και θα υλοποιηθεί η μερική κύρωση του σχεδίου πόλης Περιγιαλίου, σημαίνει κύρωση σε ποσοστό 99% σε σχέση μες τις μικρομεσαίες ιδιοκτησίες.
Το χρονοδιάγραμμα που ήδη αναφέραμε είναι αυτό που συμφωνήθηκε χθες ανάμεσα στον Άρη
Γιαννακίδη και τον Κωστή Σιμιτσή. Θα μείνουν σε εκκρεμότητα κάποιες μόνο ενστάσεις οι οποίες όμως δε θα εμποδίσουν την εξέλιξη του θέματος. Μόλις το σχέδιο πόλης Περιγιαλίου κυρωθεί έστω μερικώς, θα επανέλθει από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο Δήμο. Στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο για το κτηματολογικό γραφείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τελική φάση της δουλειάς που πρέπει να γίνει.
Έτσι μέσα στο καλοκαίρι του 2013 θα έχει ολοκληρωθεί η δουλειά στο κτηματολογικό γραφείο και το φθινόπωρο του ίδιου έτους θα μπορεί κάθε ιδιοκτήτης να καταθέσει φάκελο στην πολεοδομία για να εκδώσει οικοδομική άδεια.
 proininews.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου