Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΑΟΚ- Νίκη Βόλου 1-0: Ζωντανός παρά τα πολλά προβλήματα που έχει (Αποτελέσματα – Βαθμολογία)


ΑΟΚ- Νίκη Βόλου 1-0: Ζωντανός παρά τα πολλά προβλήματα που έχει (Αποτελέσματα – Βαθμολογία)

Ο ΑΟΚ πήρε τους 3 βαθμούς απέναντι στη Νίκη Βόλου σ` ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία αφού οι φιλοξενούμενοι σαφώς έδειξαν στοιχεία καλής ομάδας. Μάλιστα στο β` μέρος είχαν τον έλεγχο απέναντι στον κουρασμένο ΑΟΚ από το 70` και μετά. Ο Ουσμάν Μπάρι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ήταν ο κορυφαίος του ΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα ο Εν Ντιαγιέ είχε μερικές καλές προσπάθειες και ο Τριποτσέρης ήταν αλάνθαστος στην άμυνα. Ο Τάσιτς έτρεξε πολύ, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος έκανε ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα, δίπλα στον Τάσιτς στη θέση του αμυντικού μέσου. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή του ως αλλαγή μέσα στο Θρασύβουλο. Δεν τα πήγε άσχημα. Ειδικά στις στημένες φάσεις δίνει λύσεις. Η διάταξη του ΑΟΚ : Αποστολίδης στη θέση του τερματοφύλακα, δεξιά ο Παγώνης, αριστερά ο Καλαγκάνης. Δύο στόπερ ο Τριποτσέρης με τον
Κάργα.
Στη μεσαία γραμμή ο Τάσιτς κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του και ο Παπαδόπουλος. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής ο Χλωρός και ο Ντόσης.
Ο Ουσμάν Μπάρι ελεύθερος στον άξονα και ο Εν Ντιαγιέ στη θέση του φορ.
Στα πρώτα 45 λεπτά το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από τις δυο ομάδες. Ο ΑΟΚ όμως είχε περισσότερες καλές στιγμές, χωρίς πάντως να χαθούν οι κλασσικές ευκαιρίες μπροστά στις εστίες των δυο τερματοφυλάκων. Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος πρόσφερε στο πιάτο το γκολ για τον Ουσμάν που κινήθηκε έξυπνα στο χώρο. Η Νίκη προσπάθησε περισσότερο με τον Σκούφαλη και τον Παππά. Απείλησε μόνο μια φορά.
Στην επανάληψη η Νίκη απείλησε πρώτη με τον Παππά και ακόμη περισσότερο με το δοκάρι του Σκούφαλη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έβαλε τον Γελαδάρη στο παιχνίδι σε ρόλο αμυντικού μέσου και τράβηξε τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο στα πλάγια. Ο Χατζάρας με τη χρησιμοποίηση του Πουρτουλίδη έψαξε τη σίγουρη πάσα. Ο Εν Ντιαγιέ μαζί με τον Ουσμάν ήταν οι δυο απειλές του ΑΟΚ, στην αντίπαλη εστία. Ο Χατζάρας από το 70` και μετά έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο του Ουέλιγκτον στο παιχνίδι. Ο ΑΟΚ στα τελευταία λεπτά, δέχθηκε την πίεση της Νίκης Βόλου. Κράτηση με καλή αμυντική συμπεριφορά. Παρέμεινε ζωντανός σε μια εποχή, όπου τα προβλήματα που έχει δεν είναι λίγα σε όλα τα επίπεδα.
Το φιλμ του αγώνα
3` Σέντρα Ντόση, σουτ από τα πλάγια του Χλωρού η μπάλα άουτ.
12` Σουτ ο Φλίγκος από καλή θέση άουτ.
14` Σουτ Παπαδόπουλου, μπλοκάρει ο Βούρας.
15` Πάσα του Ντόση, σουτ του Χλωρού ελάχιστα άουτ.
24` Φάουλ Γρηγόρη Παπαδόπουλου πάρε βάλε, κεφαλιά του Ουσμάν Μπάρι το 1-0.
53` Σουτ του Παππά, εξαιρετική απόκρουση του Αποστολίδη.
55` Σουτ του Σκούφαλη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια σουτ του Χατζή άουτ.
65` Σουτ Εν Ντιαγιέ η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
79` Κόρνερ Ουέλιγκτον, κεφαλιά Σαμαρά άουτ.
83` Σουτ Σκούφαλη, κόντρα σε Παγώνη και κόρνερ.
Ο διαιτητής Αριστείδης Μπάτσιος από την Αττική έδειξε κίτρινες κάρτες τους: Σκούφαλη, Βέρτζο, Καλαγκάνη.
Οι συνθέσεις.
ΑΟΚ: 1 Αποστολίδης, 33 Καλαγκάνης, 79 Τάσιτς, 3 Παγώνης, 4 Κάργας, 2 Τριποτσέρης, 7 Χλωρός, 12 Εν Ντιαγιέ, 21 Ουσμάν Μπάρι, 20 Παπαδόπουλος, 99 Ντόσης.
Αλλαγές
60` Γελαδάρης στη θέση του Ντόση
80` Πλιάγκας στη θέση του Χλωρού
86` Μπρατσιάνη στη θέση του Παπαδόπουλου.
Πάγκος: 92 Μπρατσιάνη, 5 Πακάλτσης, 11 Πλιάγκας, 30 Σουλογάνης, 23 Κούτεφ, 6 Γελαδάρης.
Νίκη Βόλου: 1 Βούρας, 4 Καρατζάς, 5 Ψιάνος, 85 Χατζής, 18 Κοντοδήμος, 5 Βέρτζος, 3 Παπαδόπουλος Θ, 55 Σαμαράς, 20 Σκούφαλης, 17 Παππάς, 46 Φλίγκος.
Αλλαγές
46` Πουρτουλίδης στη θέση του Θ. Παπαδόπουλου.
68` Ουέλιγκτον στη θέση του Καρατζά
Πάγκος: 21 Καρακούτσης, 22 Πγιέτρα, 19 Πιτταράς, 23 Πουρτουλίδης, 66 Τζιώρας, 27 Γεωργατζής, 10 Ουέλιγκτον.
*Νίκος Παπαδόπουλος: « Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα»
Ο προπονητής του ΑΟΚ αφιέρωσε τη νίκη στο Πάτερ Γεράσιμο( δεν ανέφερε το όνομα του) που δεν ήταν στο γήπεδο ενοχλημένος από δημοσίευμα πολιτικής εφημερίδας , την περασμένη εβδομάδα. Αναλυτικά είπε: « Θα συμφωνήσω ότι οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Επιλέξαμε από την αρχή του παιχνιδιού να πάμε σε ένα επιθετικό σχήμα. Νομίζω ότι δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Στο β` μέρος μάλλον αδικαιολόγητα μείναμε αρκετά πίσω, ίσως έφταιξε το άγχος που είχαμε από το προηγούμενο παιχνίδι. Δε μπορέσαμε να κρατήσουμε εύκολα τη μπάλα αλλά και να βγάλουμε μια καλή κόντρα επίθεση. Ευτυχώς που στη φάση του δοκαριού δεν ισοφαριστήκαμε. Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα μετά από μια αναπάντεχη ήττα με το Θρασύβουλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Αφιερώνω τη νίκη σ` έναν άνθρωπο που σήμερα(χθες) για τους δικούς του λόγους δεν ήρθε στο γήπεδο. Είναι ένας φίλος μου. Καλή επιτυχία στη συνέχεια στη Νίκη Βόλου»
*Γιώργος Χατζάρας: « Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου».
Ήρθαμε με αρκετά προβλήματα και όσο περπατάει το πρωτάθλημα άλλοι με κάρτες και άλλοι με τραυματισμούς οι ομάδες οφείλουν να περπατήσουν. Είχαμε αγωνιστικά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες πάντως έπαιζαν με ψυχή. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση σε οργανωμένη άμυνα. Νομίζω ότι αυτό το στοιχείο ήταν καθοριστικό. Στο β` μέρος βελτιώσαμε την κυκλοφορία μας, ήμασταν πιο πιεστικοί, είχαμε ευκαιρίες και πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι μεγαλύτερο απ` αυτό που πήραμε. Πάντοτε η Καβάλα ήταν επικίνδυνη στην κόντρα. Τα παιδιά έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση στο β` μέρος. Δεν έχω λόγια να πω.
Καμιά φορά όταν χάνεις πρέπει να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες σου. Είμαι υπερήφανος για αυτούς. Οι δυο ομάδες είχαμε από ένα ημίχρονο».
Τ. Π


Αποτελέσματα και βαθμολογία στη Foot Ball League
Σε απόσταση βολής από την κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής πέρασε από την Δράμα επικρατώντας με 1-0 της Δόξας και έφτασε στους 45 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.
Επίσης, μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας είναι πλέον και ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο επικράτησε με 2-1 του Πανσερραϊκού και έφτασε στους 43 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, η Καβάλα νίκησε με 1-0 τη Νίκη Βόλου στο «Ανθή Καραγιάννη», ενώ στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε και η Παναχαϊκή (3-0 τον Φωκικό).

Ο Παναιτωλικός στις καθυστερήσεις κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με την Καλλιθέα, ενώ χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκαν τα ματς Εθνικός Γαζώρου-ΑΕΛ και Βύζας Μεγάρων-Θρασύβουλος.
Ισόπαλες με 2-2 τελείωσαν οι αναμετρήσεις Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αναγέννηση Επανομής και Πιερικός-Ηρακλής Ψαχνών. Το αγωνιστικό της ρεπό είχε η ΑΕΛ Καλλονής.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Τετάρτη (13/3)

Δόξα Δράμας-Απόλλων Σμύρνης 0-1

(78′ Μανιάς)
Η Δόξα Δράμας είχε δύο δοκάρια με τον Κάπελ (10′) και τον Μουδούρογλου (95′), ενώ έχασε και πέναλτι με τον Ταραλίδη στο 57′ (δοκάρι)
Στο 67′ αποβλήθηκε ο Τσεμπερίδης του Απόλλωνα Σμύρνης
Δόξα Δράμας: 
Δαύκος, Στεργιανός (46′ Στεργιανός), Μπουτζίκος, Μιλένκοβιτς, Κοντέων, Ταραλίδης (81′ Κάσσος), Μπάρος, Κάπελ, Ιντζόγλου (85′ Μουδούρογλου), Ρούσεφ, Τότο.
Απόλλων Σμύρνης: 
Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Ρόβας, Φαρινόλα, Κατσίκης (80′ Λεοντίου), Καμαρά (62′ Τσιλιγκίρης), Μανιάς (89′ Κύργιας).
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αναγέννηση Επανομής 2-2

(21′ Καρακάσογλου, 67′ Άρτσε-54′ Ζόσουα Σίλβα, 76′ Μάθιου Σίλβα)
Αναγέννηση Γιαννιτσών:
Λαμπάκης, Βλαχόπουλος, Χατζόγλου, Γκαρακλίδης, Σπαθάρας, Σερέτης, Καρλόπουλος, Άρτσε, Καπνιδης (64′ Σιδηρόπουλος), Καρακάσογλου, Ζαγοριανός (50′ Χαρμάνας).
Αναγέννηση Επανομής: 
Ταταρίδης, Γκλάμοσακ, Κουλίδης (62′ Τζανδάρης), Μπέκα (73′ Μάθιου Σίλβα), Τοπουζης, Σαμουηλίδης, Ζόσουα Σιλβα, Παπαστεργίου (69′ Μπαλασάς), Σικαλόπουλος, Ντανταμης, Αναστασίου.
Πιερικός-Ηρακλής Ψαχνών 2-2

(41′, 83′ πεν. Γιαζιτζόγλου-43′ Σεοταχούλ, 45′ Μήτσης)
Πιερικός: 
Βασιλειάδης, Γιαζιτζόγλου, Νίκου (81′ Σεχολάρι), Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Μανίκας, Καθάριος (62′ Ντάνι), Παπατόλιος (46′ Πολίτης).
Ηρακλής Ψαχνών:
Γ. Σικαλιάς, Δήμου, Λαμπρόπουλος, Μήτσης, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Ρούτσης, Λιόσης, Σεοταχούλ (79′ Βανγκελί), Γέσιτς (51′ λ.τρ. Χαϊκάλης), Στεπάνοβιτς (56′ Ογιαρμπίντε).
Παναιτωλικός-Καλλιθέα 1-1

(94′ Μπακάκης-60′ Κατσικογιάννης)
Στο 74′ αποβλήθηκε ο Μαρουκάκης της Καλλιθέας
Παναιτωλικός: 
Στεφανάκος, Ιωάννου, Μελισσάς, Γκόλιας, Αραμπατζής (75′ Μπακάκης), Σφακιανάκης (63′ Μύγας), Τζούνιορ, Φαβάλι (57′ Μπελόν), Καμαρά, Σίσιτς, Κουτσοσπύρος.
Καλλιθέα:
Μιχελής, Χατζόπουλος, Κατσιγογιάννης, Μαρουκάκης, Φαγιέ, Ατματζίδης, Μουσταφίδης, Πίκολο, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι, Ρουσάκης.
Εθνικός Γαζώρου-ΑΕΛ 0-0

Εθνικός Γαζώρου: 
Βαλσαμάκης, Χαρίτιδης (67′ Μαχαιρούδης), Σ. Κωνσταντινίδης (53′ Διαμαντίδης), Νύρλας, Β. Κωνσταντινίδης (61′ Γαϊδαρτζής), Κοσμίδης, Σαββίδης, Κατσαβάκης, Μερεσιώτης, Γεωργιάδης, Καπίας.
ΑΕΛ: 
Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Δημόπουλος (70′ Αλεξάντροβιτς), Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια (57′ Δεινόπαπας), Τσίγκας (46′ Σ. Κρητικός), Χασομέρης, Μπλέντι.
Παναχαϊκή-Φωκικός 3-0

(3′, 28′ Ν” Τζιοντό, 33′ Γκούρτσας)
Παναχαϊκή: 
Πίτκας, Βάντερσον (68′ Ρεκλείτης), Ν” Τζιοντό, Τέλλος, Κοκκίνης, Γ. Κοιλιάρας, Γκούρτσας (61′ Κωνσταντινίδης), Παμπόε, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος (80′ Χοτζάλι).
Φωκικός:
Γεωργίου, Χαλούλος, Μαρτίνος, Ταμπάκης, Αλμπέρτο, Νάστος, Παπαζούδης, Λίτσος (46′ Σκαρίμπας), Αργυρός (30′ Καραπέτσας), Γκόμεζ, Γουόρντεν.
Καβάλα-Νίκη Βόλου 1-0

(22′ Μπάρι)
Η Νίκη Βόλου είχε δοκάρι στο 52′ με τον Σκούφαλη
Καβάλα:
Αποστολίδης, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Μπαρί, Παγώνης, Κάργας, Ντόσης, Γ. Παπαδόπουλος, Χλωρός, Τάσιτς, Εντιαγέ.
Νίκη Βόλου: 
Βούρας, Ψιάνος, Θ. Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Σαμαράς, Καρατζάς, Παππάς, Κοντοδήμος, Σκούφαλης, Φλίγκος, Χατζής.
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 2-1

(5′ πεν. Ανιέτε, 26′ Πινδώνης-86′ Τσούτσης)
Ολυμπιακός Βόλου:
Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε (69′ Μπολάτι), Πινδώνης, Μπρέσκα, Γιενγκά, Ανιέτε, Ογκουνσότο (56′ Σολάκης).
Πανσερραϊκός:
Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου (55′ Ράνιτς, 65′ λ.τρ. Τσαούσης), Παντελιάδης, Μπριλάκης, Παρασκευαίδης, Σιάκκας, Κ. Τριανταφύλλου, Κόντος, Μίλεβιτς, Ντα Κόστα (63′ λ.τρ. Τσούτσης), Γκουγκουλιάς.
Βύζας Μεγάρων-Θρασύβουλος 0-0

Βύζας Μεγάρων:
Πουρής, Χαρτσιάς, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος (79′ Σιώκος), Μπιτσάκος, Λιόλιος, Νικολόπουλος, Κρολ, Γκεμίσης, Αρναρέλης (84′ Κοκόλης), Π. Βλάχος (52′ Μανδύλης).
Θρασύβουλος: 
Σταυριανός, Βασιλείου, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Αρκουμάνης (46′ Σερέπας, 74′ λ.τρ. Καλογιάννης), Μπακάλης, Σταυροθανασόπουλος (66′ Πλαβούκος), Βλασόπουλος, Πάνος, Κακλαμάνος, Καλαμιώτης.
Ηρακλής-Εργοτέλης (19.00 OTE TV)

Ηρακλής: 
Χουάντερσον, Σαββίδης, Σουλίδης, Ουκάρ, Γ. Παληγεώργος, Λόπεθ, Στεφανίδης, Χ. Παληγεώργος, Βαγγελόπουλος, Ισαάκ, Τάι.
Εργοτέλης:
Αθανασίου, Σαρρής, Γκαντιάγκα, Χαλκιαδάκης, Χαντί, Ουέλιγκτον, Ρομάνο, Πίτσος, Βερπακόφσκις, Γιοβάνοβιτς, Ρέντζας.
Ρεπό: 
ΑΕΛ Καλλονής
Βαθμολογία

1. Εργοτέλης 47
2. Απόλλων Σμύρνης 45
3. Ολυμπιακός Βόλου 43
————————————————-
4. Ηρακλής Ψαχνών 42
5. ΑΕΛ 42
6. Πανσερραϊκός 41
7. Ηρακλής 39
————————————————-
8. ΑΕΛ Καλλονής 39
9. Παναιτωλικός 39
10. Καβάλα 39
11. Νίκη Βόλου 38
12. Δόξα Δράμας 38
13. Πιερικός 30
14. Εθνικός Γαζώρου 30
15. Καλλιθέα 29
16. Αναγέννηση Γιαννιτσών 27
17. Φωκικός 25
18. Παναχαϊκή 23
19. Θρασύβουλος 21
————————————————-
20. Βύζας Μεγάρων 18
21. Αναγέννηση Επανομής 14
Επόμενη αγωνιστική (28η)

Κυριακή (17/3)

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Δόξα Δράμας (15.00)
Απόλλων Σμύρνης-Πιερικός (15.00)
Αναγέννηση Επανομής-Ολυμπιακός Βόλου (15.00)
Εργοτέλης-ΑΕΛ Καλλονής (15.00)
Καλλιθέα-Εθνικός Γαζώρου (15.00)
ΑΕΛ-Παναχαϊκή (15.00)
Νίκη Βόλου-Βύζας Μεγάρων (15.00)
Φωκικός-Θρασύβουλος (15.00)
Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός (18.00 OTE TV)
Δευτέρα (18/3)

Ηρακλής Ψαχνών-Ηρακλής (19.00 OTE TV)
Ρεπό: 
Καβάλα
Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου