Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΣΕΠ για βρεφονηπιοκόμους, μάγειρες, κοινωνικούς λειτουργούς, καθαριστές

«Πράσινο φως» από ΑΣΕΠ για 21 βρεφονηπιοκόμους
Εγκριση και για μάγειρες, κοινωνικούς λειτουργούς, καθαριστές
Εξι προκηρύξεις σε ισάριθμους δήμους ενέκρινε χθες το ΑΣΕΠ. Ζητούνται κυρίως βρεφονηπιοκόμοι και σύντομα θα καθοριστεί η δεκαήμερη προθεσμία για την αποστολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους.
Αναλυτικά:
Παιδικοί Σταθμοί Αγίου Νικολάου
Δέκα θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Οργανισμό Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου. Οι θέσεις κατανέμονται σε πέντε ειδικότητες της Τεχνολογικής, της Δευτεροβάθμιας και της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι
εξής δύο:
- ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, πέντε θέσεις
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, δύο θέσεις
Επίσης, θα προσληφθούν ένας Κοινωνικός λειτουργός ΤΕ, ένας Μάγειρας ΔΕ και ένας υπάλληλος Βοηθητικών Εργασιών κατηγορίας ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 28410-86090.
Πολιτιστικές Υπηρεσίες Θερμαϊκού
Δύο θέσεις εποχικού προσωπικού εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ για τις Δημοτικές Πολιτιστικές Περιβαλλοντικές και Αθλητικές Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Θερμαϊκού. Οι θέσεις κατανέμονται -από μία- στις ειδικότητες ΤΕ Βρεφονηπιοκόμου και ΔΕ Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 23923-30063.
Παιδικοί Σταθμοί Αμπελοκήπων Μενεμένης
Στην πρόσληψη δύο εποχικών υπαλλήλων προχωρούν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Αμπελοκήπων Μενεμένης. Οι θέσεις αφορούν έναν πτυχιούχο ΤΕΙ και έναν απόφοιτο Λυκείου στις ειδικότητες:
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμου
- ΔΕ Μάγειρα
Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Ιουλίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2313-313632.
Νομικό Πρόσωπο Αιγιάλειας
Τρεις Βρεφονηπιοκόμοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ενέκρινε το ΑΣΕΠ για το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Αιγιάλειας. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Ιουλίου 2013. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 26910-26694.
ΚΑΠΗ Καλαμαριάς
Δύο θέσεις Καθαριστών Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης «ανοίγουν» στον Δημοτικό Οργανισμό ΚΑΠΗ Δήμου Καλαμαριάς, έπειτα από έγκριση του ΑΣΕΠ. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 2310-472122.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου