Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ελικόπτερο έπεσε μέσα στις φυλακές Τρικάλων!!! ΦΩΤΟ



Απίστευτο σκηνικό πριν απο λίγη ώρα στις φυλακές της Μπαλκούρας βγαλμένο απο ταινία αστυνομικής περιπέτειας. Στην φωτό το ελικόπτερο άθικτο στο προαύλιο των φυλακών!!!


Το ασθενοφόρο εισέρχεται στο προαύλιο των φυλακών της Μπαλκούρας ...

Ένα ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν τέσσερεις άνθρωποι προσπάθησε να βοηθήσει τον βαρυποινίτη Βλαστό  να αποδράσει καθώς για αρκετή ώρα με ειδικό γάντζο γινόταν προσπάθεια να αποκολληθεί το προστατευτικό πλέγμα. Μάλιστα οι δράστες έριξαν και ανεμόσκαλα για να ανέβει ο κρατούμενος τον οποίο ήθελαν να πάρουν.
Όμως η ετοιμότητα των φυλάκων τους απέτρεψε αφού οι βολές που έριξαν στο ελικόπτερο (ανταπέδωσαν και οι δράστες) είχαν ως αποτέλεσμα το ελικόπτερο να πέσει μέσα στον προαύλιο χώρο (δεν συνετρίβη) και οι δράστες πιάστηκαν στην φάκα!!!
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνθρωπος που προσπάθησε να αποδράσει ήταν ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός ο οποίος στην προσπάθεια του να ανέβει στην σκάλα που του έριξαν τραυματίστηκε. Τραυματίας φέρεται να είναι και ένας απο τους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο...

Ενα ακόμη στιγμιότυπο απο το ακινητοποιημένο στο προαύλιο των φυλακών Τρικάλων ελικόπτερο με το οποίο προσπάθησαν οι τέσσερεις δράστες να βοηθήσουν κρατούμενο να αποδράσει


Στις ανταλλαγές πυροβολισμών γαζώθηκε ένα τζιπάκι των φυλακών...

Εμφανή τα σημάδια απο τις σφαίρες και σε μία κλούβα
 Sportrikala

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου