Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αποτυπώματα ενός εκ των συλληφθέντων σε γιάφκες των «Πυρήνων»

Συμπίπτουν τα δακτυλικά αποτυπώματα
Με αποτυπώματα που είχαν βρεθεί σε δύο γιάφκες της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα ενός εκ των συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό.
Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, τα δακτυλικά αποτυπώματα τoυ συλληφθέντος συμπίπτουν με εκείνα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα επί της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα, καθώς και σε αντικείμενα – πειστήρια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα επί της οδού Ελλησπόντου 53
στο Βόλο.
Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετα – γιάφκες η τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» και είχαν ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος άλλων δύο εκ των συλληφθέντων εκκρεμμούσαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση.
Η ΕΛΑΣ με ανακοίνωση τύπου καλεί όσους πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e – mail) ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου