Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Στον ανακριτή οι γονείς που αλυσόδεναν το παιδί τους

FE9B13A94F4AA7F809CED2BABC987BE5Ενώπιον του ανακριτή Χανίων αναμένεται να βρεθούν αύριο οι γονείς και ο αδερφός του 12χρονου αγοριού από την Αλβανία που σόκαρε την τοπική κοινή γνώμη αποκαλύπτωντας ότι η οικογένεια του τον κακοποιούσε επειδή ήταν ... άτακτος. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αγοριού οι γονείς του το χτυπούσαν ενώ το έδεναν με μια ... αλυσίδα και το κρατούσαν καθηλωμένο στο σπίτι.
Συμφωνα με τον ιατροδικαστή το παιδί δεν εφερε εμφανή
σημάδια κακοποίησης ωστόσο η ψυχολογία του είναι ιδιαίτερα εύθραυστη υπέστη το μαρτύριο του εγκλεισμού. Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοι έχουν αναλάβει τη φροντίδα του μικρού αγοριού την ίδια ώρα που οι γονείς και αδερφός του βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης.
Το μικρό αγόρι εντοπίστηκε πριν απο μερικές ημέρες να περιφέρεται άσκοπα στην περιοχή της Χαλέπας. Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν απο περιοίκους έγιναν μάρτυρες της ανατριχικαστικής καταγγελίες με το αγόρι να τους εξομογείται ότι έφυγε από το σπίτι γιατί οι γονείς του το χτυπούσαν.
 Το αγόρι οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του ενώ μέσα βρέθηκε μια αλυσίδα 10 μέτρων με την οποία - σύμφωνα με τη μαρτυρία τού ανήλικου - το έδεναν οι γονείς του. Το παιδί κατάφερε να ξεφύγει και να βγει στο δρόμο, ενώ αρνείται πεισματικά να επιστρέψει στον εφιάλτη που βίωνε το τελευταίο διάστημα.. (protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου