Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση Γάλλων και Ελλήνων επιχειρηματιών στην αυριανή επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου.



Ελλάς-Γαλλία...συμμαχία.
Συνάντηση Γάλλων και Ελλήνων επιχειρηματιών διοργανώνει ο ΣΕΒ, αύριο το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσουν τόσο ο κ. Ολάντ, όσο και ο πρωθυπουργός, Αντ. Σαμαράς, οι οποίοι θα είναι και ομιλητές, ενώ στο πλαίσιο της συνάντησης θα υπογραφεί συμφωνία για την ίδρυση επιχειρηματικού συμβουλίου Ελλάδος-Γαλλίας μεταξύ ΣΕΒ και του αντίστοιχου γαλλικού συνδέσμου MEDEF.«Εμείς οι Ευρωπαίοι του Νότου προσδοκούμε από τη σημερινή Γαλλία να ηγηθεί της προσπάθειας να υπάρξουν πιο διορατικές και αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την αντιστροφή της ευρωπαϊκής δοκιμασίας», δήλωσε εν όψει της επίσκεψης του γάλλου προέδρου ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος.
«Η μονομερής λιτότητα διαλύει τον κοινωνικό ιστό, την κοινωνική συνοχή», υπογράμμισε ο κ. Δασκαλόπουλος, προσθέτοντας ότι οι λαοί «προσδοκούν την αναβίωση ενός ευρωπαϊκού οράματος που βασίστηκε στην ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και τον εθνικό πλουραλισμό».
 lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου