Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΟΚ- Ολυμπιακός Βόλου 1-0: Άξιοι νικητές. Παίκτες παλικάρια…


ΑΟΚ- Ολυμπιακός Βόλου 1-0: Άξιοι νικητές. Παίκτες παλικάρια…

Οι παίκτες του ΑΟΚ έστειλαν  το απόγευμα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Πέτυχαν μεγάλη νίκη αν και απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό. Έδωσαν τη ψυχή τους και δικαιώθηκαν.
Δικαιώθηκαν με τη νίκη και το χειροκρότημα του κόσμου. Καιρός να τους δικαιώσουν και κάποιοι άλλοι. Ο ΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Ο Βόλος δεν έχασε ευκαιρίες εκτός από ένα δοκάρι από μακρινό σουτ. Ουδείς υστέρησε. Τριποτσέρης στην άμυνα και Εν Ντιαγιέ στην επίθεση έκαναν τη διαφορά, αλλά ο ΑΟΚ χθες είχε 14 ήρωες. Μπράβο και στον Παπαδόπουλο για την έξυπνη τακτική του.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Αποστολίδη. Στην άμυνα δεξιά ο Κοτίτσας, αριστερά ο Καλαγκάνης. Δυο στόπερ ο Μαραγκός και ο Τριποτσέρης. Στη μεσαία γραμμή δυο ανασταλτικοί μέσοι ο Τάσιτς και ο Ντουτσαρίδης. Στα πλάγια της μεσαίας και επιθετικής γραμμής ο Ντος Σάντος και ο Ντόσης. Ελεύθερος στον άξονα ο Ουσμάν Μπάρι και «φουνταριστός» ο Εν Ντιαγιέ.
Στη σύνθεση του Ολυμπιακού Βόλου τρείς πρώην Καβαλιώτες ο Πινδώνης, ο Χατζηπαντελίδης και ο Πετκάκης. Ο ΑΟΚ ξεκίνησε με το δοκάρι του Εν Ντιαγιέ στα πρώτα λεπτά αλλά η απάντηση του Βόλου ήταν με τον ίδιο τρόπο σε σουτ του Πινδώνη. Ο ΑΟΚ με περίσσιο πάθος στο παιχνίδι του,
κατάφερε να προηγηθεί με πολύ ωραίο πλασέ του Εν Ντιαγιέ. Ο Αφρικανός έκανε σπουδαία δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό την άμυνα των αντιπάλων. Ο Βόλος με 3 επιθετικούς(Ογκουνσότο, Μπρέσκα, Σολάκης) εκτός από το δοκάρι του Πινδώνη, δε δημιούργησε άλλη καλή φάση. Στην επανάληψη ο Ουσμάν Μπάρι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Εν Ντιαγιέ. Η άμυνα του ΑΟΚ καλά οργανωμένη έκλεισε όλους τους διαδρόμους και ο Ολυμπιακός Βόλου ελάχιστα πάτησε περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι δε μπόρεσαν να απειλήσουν, παρά το γεγονός ότι έπαιξαν με 4 επιθετικούς στο τελευταίο χρονικά διάστημα.
Το φιλμ του αγώνα
6` Σέντρα του Καλαγκάνη, κεφαλιά του Εν Ντιαγιέ η μπάλα στο δοκάρι.
18` Σουτ Πινδώνη η μπάλα στο δοκάρι.
38` Ωραία πάσα στο κενό χώρο του Ντος Σάντος, ο Εν Ντιαγιέ με ιδανικό πλασέ το 1-0.
55` Ο Εν Ντιαγιέ με ωραία πάσα βρήκε τον Ουσμάν που από πλάγια θέση δε βρήκε στόχο. Ευκαιρία για το 2-0.
85` Σουτ Καπετάνου, μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
93` Ο Ουσμάν Μπάρι φεύγει μόνος του αλλά ο Εν Ντιαγιέ παρεμβαίνει και συλλαμβάνεται σε θέση οφσάιντ.
Ο διαιτητής Καμπαξής από την Εύβοια έδειξε κίτρινες κάρτες τους: Τάσιτς, Πινδώνη, Κοτίτσα, Καπετάνο, Ντουτσαρίδη, Εν Ντιαγιέ.
Γενικά έπαιξε Ολυμπιακό Βόλου. Ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο. Προφύλαξε Ολίσε και Μπρέσκα.
Συνθέσεις.
ΑΟΚ: 1 Αποστολίδης, 28 Ντουτσαρίδης, 17 Ντος Σάντος, 25 Κοτίτσας, 21 Ουσμάν Μπάρι, 12 Εν Ντιαγιέ, 79 Τάσιτς, 16 Μαραγκός, 99 Ντόσης, 33 Καλαγκάνης, 2 Τριποτσέρης.
Αλλαγές
80` Μπρατσιάνη στη θέση του Ντόση
88` Γελαδάρης στη θέση του Ντος Σάντος
93` Κάργας στη θέση του Τάσιτς
Πάγκος
30 Σουλογάνης, 3 Παγώνης, 92 Μπρατσιάνη, 7 Χλωρός, 19 Ρεβυθόπουλος, 6 Γελαδάρης, 4 Κάργας.
Ολυμπιακός Βόλου: 1 Γκίτκος, 31 Πετκάκης, 5 Κωστούλας, 19 Παλαιολόγος, 14 Κατσιαρός, 32 Ολίσε, 33 Μπρέσκα, 7 Σολάκης, 99 Ογκουνσότο, 8 Πινδώνης, 80 Χατζηπαντελίδης.
Αλλαγές
41` Καπετάνος στη θέση του Χατζηπαντελίδη
53` Ανιέτε στη θέση του Σολάκη
74` Μπακαγιόκο στη θέση του Πινδώνη
Πάγκος
26 Σταυράκης, 4 Γόγολος, 20 Ανιέτε , 11 Καπετάνος, 21 Γουσούλης, 34 Στογιάνοφ, 18 Μπακαγιόκο.
*Νίκος Παπαδόπουλος: « Περήφανος για τους παίκτες μου»
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΑΟΚ ο Νίκος Παπαδόπουλος ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του, για την εμφάνιση τους. Αναλυτικά είπε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο. Έκαναν τεράστια προσπάθεια. Θα έλεγα ότι εκτός από το δοκάρι, δεν κινδυνέψαμε σε καμιά άλλη φάση, σε όλο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που μας βοήθησε πάρα πολύ. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και ήμασταν κυρίαρχοι στο Α` ημίχρονο. Στο β` ημίχρονο κάναμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά. Παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Είμαι περήφανος για τα παιδιά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και από αύριο πρέπει να προσγειωθούμε.
*Σάββας Παντελίδης: « Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που ταξίδεψε τόσο χιλιόμετρα για να έρθει να μας βοηθήσει. Η ευθύνη βαρύνει πρώτα εμένα σε τέτοιες εμφανίσεις, όπως του πρώτου ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις. Στο ημίχρονο έπρεπε να αλλάξουμε 5 με 6 ποδοσφαιριστές. Στο β` μέρος οπισθοχώρησε ο αντίπαλος, γιατί είχε το σκορ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε αλλά μέχρι τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Από εκεί και πέρα σχεδόν πάντα οι επιλογές μας ήταν λάθος. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Υπόσχομαι ότι δε θα ξανά παρουσιάσουμε τέτοια εικόνα όπως του πρώτου ημιχρόνου».
 Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου