Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΕΞΟΧΟ, respect...

ΕΞΟΧΟ, respect...Να ενημερώσω ότι τα "Μένουμε Ευρώπη" και αργότερα τα "Παραιτηθείτε" δεν ήταν μόνο κάποιες μαζικές... συγκεντρώσεις.
Αυτές, ήταν το αυτονόητο που μπορούσαμε να κάνουμε ως Πολίτες.
• Ήταν κυρίως ο καθημερινός, 24ωρος Αγώνας στο διαδίκτυο, στις δουλειές μας & στους κοινωνικούς κύκλους μας απέναντι σε μια Καλοκουρδισμένη Μηχανή κομματικής Προπαγάνδας από τα Υπόγεια της Κουμουνδούρου, των ΑΝΕΛ, των Αριστερών Εισαγγελέων και της Χρυσής Αυγής.
Με τεράστιο οικονομικό, επαγγελματικό και προσωπικό κόστος για πολλούς από εμάς.
Διότι όταν αγγίζεις Κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, αποκτάς εκτός από πολλούς φίλους, και (πάρα) πολλούς εχθρούς. Ακόμα και μέσα στην ίδια σου την Οικογένεια.

Ειδικά σε εποχές, που όποιος τολμούσε να αμφισβητήσει τον "Μεγάλο Ηγέτη Αλέξη" ήταν αυτομάτως "Δεξιός Φασίστας!".
• Καθημερινός Αγώνας λοιπόν,
όσο δηλαδή αρκετοί απ' αυτούς που κυβερνούν τώρα,
μαζί με τις "καλλονές" & τους "μοντέλους" του Ίνσταγκραμ, αλλά και τους εγχώριους Εντεχνοκαλλιτεχνάδες,
είτε είχαν ενθουσιαστεί απ' τα Αριστερακροδεξιά Λεφτόδεντρα,
είτε πετούσαν... χαρταετό,
ανεβάζοντας μόνο κανά "Je suis Charlie" όλα αυτά τα χρόνια της Αντιμνημονιακής Χολέρας.
• Ο Αγώνας αυτός όμως, έγινε για ολόκληρη την χώρα.
Και για τους απολιτίκ, και για τους άσχετους, και για τους Πουροτηνέητζερ με τα παιδικά Ξενοφοβικά Αντιευρωπαϊκά σύνδρομα και για τους υπόλοιπους εγχώριους... " Idiot-ες".
• Οι απώλειες Αγωνιστών, πραγματικών, όχι κατασκευασμένων, όπως αυτούς που πλάθει η Αριστερά, τα αμέσως επόμενα χρόνια στις 2 παράλληλες κινήσεις ήταν -θεωρώ- σχετικά λίγες.
• Προήλθαν είτε από τυπάκια που πάτησαν την μπανανόφλουδα του Παρακράτους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και μουσκεύτηκαν με τις μαύρες βαλίτσες στις "Πρέσπες", αρχίζοντας μέσα σε ένα βράδυ να πιπιλίζουν τις κατουρημένες -και απ' τους ίδιους- ποδιές των Τσιπροκαμμένων απλά για να δείξουν (Σε ποιον; Ίσως στους γονείς τους που ποτέ δεν τους αγάπησαν όσο οι ίδιοι θα ήθελαν;) πόσο "Καλοί & Προοδευτικοί ΆνθρΩπες" δήθεν είναι,
είτε από Κομματόσκυλα που τα μάζεψαν οι Πατερούληδες τους όσο αυξάνονταν οι πιθανότητες να πάρουν -και με τις πλάτες μας- οι ίδιοι την κουτάλα.
Είτε τέλος, από ακραίους, που κανένα Ευρωπαϊκό Ιδεώδες όπως αποδείχθηκε δεν τους ένωνε το 2015, και προφανώς απλά κρατούσαν τα ζεστά ευρουδάκια τους σε Ελλαδικές τράπεζες.
• Τους είδαμε και τους ξέρουμε πλέον. Όλους.
Κάποιοι έγιναν μάλιστα κανονικότατοι... Ζαίοι, προτάσσοντας το πραγματικά κωμικό "Εγώ δεν είμαι Σύριζα, ΑΛΛΑ..."
Κάποιοι άλλοι απ' αυτούς, μπήκαν σε μια μόνιμη χειμερία νάρκη, και ξετσουτσούνιασαν μόνο για λίγο στο ψευδοενωτικό ευκολάκι του "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!" δίπλα στους παπάδες, στους Ζαίους, στους Νεοναζί, στους "Κάτσε να μην κάνει καμιά πατάτα ο Αλέξης μας" που τον Ιούλιο του '19 πήγαν και το ξαναέριξαν "Αριστερά", στον Καμμένο που... συγκυβερνούσε, στους κάθε είδους Όχιδες, ακόμα και στον ίδιο τον Κοτζιά (!) που κατέβαζε στους δρόμους το "ΠΡΑΤΤΩ". Μετά την Τελευταία Μπλόφα ήταν και η Τελευταία Φασοκωμωδία.
Οι ίδιοι, ευτυχώς λίγοι σε αριθμό και με μικρό Πολιτικό ανάστημα, όσο οι περισσότεροι σφίγγαμε εκ νέου τα δόντια μέσα στον Covid, έγραφαν για "Ανοσίες Αγέλης", "Παγκόσμια Συνομωσία", "Πρότυπο Σουηδίας" κλπ.
Ανεκδιήγητες μπούρδες εναντίον των Λοιμωξιολόγων δηλαδή, περιμένοντας με λαχτάρα χιλιάδες νεκρούς για να παρουσιαστούν ως "έξυπνοι".
Ψυχικού Τύπου επικίνδυνη Ανοησία. Σχεδόν για λύπηση.
Κακό έκαναν όμως μόνο στην αξιοπιστία τους και σε όσα έχτιζαν οι ίδιοι τα προηγούμενα χρόνια.
• Τώρα, πιο καθαρά από ποτέ, και έχοντας ξεμπλέξει απ' τους ασύγγνωστα αφελείς & τους κοντόθωρα αριβίστες,
τα παράλληλα κινήματα, όσο κυβερνούν επιτέλους -έστω- "κανονικοί" άνθρωποι τη χώρα, βρίσκονται με την ηρεμία της καθολικής νίκης σε stand-by, ώστε να ανασυγκροτηθούν όταν -και αν- ξαναχρειαστεί.
• Διότι,
ο αχταρμάς των ΑγαναΧτισμένων, των Όχιδων, της Οικογένειας Μιχαλολιάκου, της Ανταρσύα, της πανοπλίας, της κρεμάλας, των "Αντίφα" και των Ακροαριστερών του 61,3% μπορεί να τα έχει σπάσει εντελώς και να έχει διαλυθεί.
Αλλά βλαμμένοι ώστε να δημιουργήσουν εκ νέου προβλήματα Ψεκασμού στο μέλλον, υπάρχουν.
• Οι υπόλοιποι, που παλαιότερα ήμασταν άσχετοι με τις βρώμικες τακτικές τους, παραμένουμε έτοιμοι.
Με την Ελλάδα να έχει βγει πιο δυνατή από ποτέ μετά τον Πόλεμο εναντίον του Λαϊκισμού,
δυνατότερη ακόμα και από άλλες, ισχυρότερες χώρες, όπως οι Η.Π.Α. και το Ηνωμένο Βασίλειο,
οι οποίες όπως βλέπουμε περνάνε τώρα ταυτόχρονα με τον Covid την Λαϊκίστικη Παιδική Αρρώστια του 2011-2019 που ξεπεράσαμε εδώ στην Ελλάδα.
• Ας μην μπερδευόμαστε όμως. Δεν... έτυχε.
Πέτυχε.
Απ' όσους άντεξαν να παραμείνουν σταθερά,
όπως άλλωστε αποδεικνύεται πλέον καθημερινά,
στη Σωστή Πλευρά της Ιστορίας.


Iskár Azif

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου