Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών - Περ. Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας: Έναρξη Θερινών Τμημάτων Εκμάθησης Γραφής και Ανάγνωσης Braille.

Έναρξη Θερινών Τμημάτων Εκμάθησης Γραφής και Ανάγνωσης Braille.

Ανακοινώνουμε την έναρξη θερινών τμημάτων γραφής και ανάγνωσης Braille. Τα τμήματα θα ξεκινήσουν την εβδομάδα 06-10 Ιουλίου 2020, θα διαρκέσουν περίπου 3 μήνες και τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα. Το κόστος των μαθημάτων ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ. Μετά την λήξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις πιστοποίησης από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών.
Η διαδικασία εγγραφής θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
Βήμα 1

Πληκτρολογείτε τον παρακάτω σύνδεσμο (Link) απ’ όπου κατεβάζετε στον υπολογιστή σας την αίτηση συμμετοχής και τις οδηγίες τις οποίες θα χρειαστείτε στη συνέχεια για την πληρωμή των διδάκτρων.
https://mega.nz/folder/W1gy0Q6D#iFu3-XVsQvTaLa_lRTE9NA
Βήμα 2
Συμπληρώνετε και υπογράφετε την αίτηση και το διάστημα από Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 έως την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στέλνετε την συμπληρωμένη αίτηση μαζί με τις δύο όψεις της αστυνομικής σας ταυτότητας και το εκκαθαριστικό εφορίας ή βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ. ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ στο e-mail: pst8pekm@gmail.com. Προσοχή!! Ελλείποντα δικαιολογητικά ή μη υπογεγραμμένη αίτηση δεν θα γίνονται αποδεκτά.
Βήμα 3
Μετά την υποβολή των δικαιολογητικών θα επικοινωνούμε μαζί σας τηλεφωνικά για επιλέξετε τμήμα σε μέρες και ώρες που σας βολεύουν.
Βήμα 4
Τέλος, το διάστημα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 έως την Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020 θα πρέπει να καταβάλετε τα δίδακτρα στον τραπεζικό λογαριασμό όπως περιγράφουν οι οδηγίες συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου