Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοίνωση Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας.

Ε.Λ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ


  

Ανακοίνωση   Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας.


Ο Περιφερειακός Δ.Ε. Θεσσαλίας, με το υπ αρ. πρωτ 12266 / 23-09-2019 έγγραφό του, ζήτησε αιφνιδιαστικά, από το σύνολο των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας να τον ενημερώσουν για τις ελλείψεις και τα πλεονάσματα ωρών, των εκπαιδευτικών.


Η Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας καταγγέλλει τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης  κο. Δοδοντσάκη, για την παράκαμψη των ΠΥΣΔΕ, τα οποία είναι τα μόνα αρμόδια να διαπιστώνουν τυχόν κενά και πλεονάσματα. Οι σχολικές μονάδες υποχρεούνται να ενημερώνουν τα ΠΥΣΔΕ και ο Περιφερειακός Δ.Ε. έχει τη δυνατότητα να αντλεί τα απαιτούμενα στοιχεία από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Η συγκεκριμένη ενέργεια του Περιφερειακού Δ.Ε., εκτός από τον υπερβάλλοντα ζήλο του, καταδεικνύει και την πλήρη απαξίωση του προς τα Υπηρεσιακά Συμβούλια της Θεσσαλίας, γεγονός που δε μπορούμε να επιτρέψουμε. 

Απαιτούμε την ανάκληση του συγκεκριμένου εγγράφου και με αφορμή το περιστατικό αυτό, διατυπώνουμε το πάγιο αίτημα μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, να επανέλθει η εκτίμηση των ΠΥΣΔΕ στους πίνακες Γ', σύμφωνα με τους οποίους γίνονται οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών.




Για το  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




                    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΣ               ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου