Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Διευκρινίσεις για τις εγγραφές

Κατόπιν ερωτημάτων που τέθηκαν στην υπηρεσία μας σας διευκρινίζουμε ότι σχετικά με τις μετεγγραφές μαθητών/τριών από ΓΕΛ σε ΕΠΑΛ, οι Διευθυντές/τριες των ΕΠΑΛ θα πρέπει να κάνουν έως τις 06-07-2018 επιβεβαίωση εγγραφής στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes των μαθητών/τριών που υπέβαλαν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης από ΓΕΛ σε ΕΠΑΛ και θα ολοκληρώσουν τις μετεγγραφές των εν λόγω μαθητών/τριών σύμφωνα με τα οριζόμενα στις διατάξεις της με αρ. πρωτ.10645/ΓΔ4/ 22-01-2018 ΥΑ ( Β΄120).

Επίσης, έως και τις 06 -07-2018 θα γίνεται επιβεβαίωση εγγραφής των μαθητών/τριών που οι κηδεμόνες ή οι μαθητές /τριες υπέβαλαν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης στο σχολείο σας, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και σε τμήματα που είναι ολιγομελή.
Όλο αυτό το διάστημα θα μπορείτε να κάνετε Επιβεβαίωση Εγγραφής μαθητών που υπέβαλαν  Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης στην Α’ και στην Β’ φάση εγγραφών.
Από το βράδυ της Παρασκευής 29-06-2018 μέχρι και το πρωί της Δευτέρας 02-07-2018, όπου θα γίνει η Β’ κατανομή, δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση των διευθυντών των ΕΠΑΛ με την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes λόγω τεχνικών εργασιών.
Από τις 09-07-2018 θα ξεκινήσει η διαδικασία για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων από τους ΠΔΕ και την Κεντρική Υπηρεσία. Οι μαθητές/τριες για τους οποίους έγινε Επιβεβαίωση Εγγραφήςστο e-eggrafes θα ληφθούν υπόψη για τον υπολογισμό και έγκριση των τμημάτων (πλήρη ή ολιγομελή) τα οποία και θα καταχωριστούν στο ΠΣ myschool.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου