Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Προκαλεί μουσουλμάνος εκδότης της Ροδόπης με πανηγυρισμούς για την επέτειο της Άλωσης


Προκαλεί μουσουλμάνος εκδότης της Ροδόπης με πανηγυρισμούς για την επέτειο της ΆλωσηςΜια ακόμα μία φορά προκαλεί ο μουσουλμάνος και αυτοαποκαλούμενος Τούρκος αλλά Έλληνας υπήκοος και εκδότης της τουρκόφωνης εφημερίδας Birlik στην Ροδόπη, Ιλχάν Ταχσίν. Πιστά προκλητικός και με ύποπτες και στενές σχέσεις με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, ο Ταχσίν ανέβασε μία αφίσα στο τουίτερ, μέσω της οποίας πανηγυρίζει την επέτειο Άλωσης της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαΐου 1453. Αναφέρει μάλιστα στα τουρκικά:


«29 Μαΐου 1453
Άλωση της Ινσταμπούλ
«Μία μέρα η Κωνσταντινούπολη οπωσδήποτε θα κατακτηθεί. Ο στρατηγός που θα την κατακτήσει θα είναι ωραίος και ο στρατός του ένας ωραίος στρατός…» – Ρήση του Προφήτη.

Βεβαίως στο παρελθόν έχει λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο το συγκεκριμένο άτομο και με ανάλογους δημόσιους πανηγυρισμούς ακόμα και με την αφίσα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, τη νίκη του Κεμάλ το 1922 και την γενοκτονία των Ελλήνων στην Μικρασία. Λέγοντας τότε: “Εκφράζουμε ως οικογένεια της εφημερίδας Μπιρλίκ τις πιο εγκάρδιες ευχές και συγκινημένοι συγχαίρουμε το Τουρκικό Έθνος για τη Γιορτή της Νίκης της 30ης Αυγούστου πού κερδήθηκε υπό την ηγεσία του μεγάλου Μουσταφά Κεμάλ Ἀτατούρκ με τούς συμπολεμιστές του και τούς άγιους μάρτυρές μας πού κατέγραψαν έναν θρύλο”.

Το ερώτημα είναι αφού ο άνθρωπος όπως λέει Τούρκος είναι και Τούρκος νιώθει και χαίρεται για τους «άγιους μάρτυρες» που βίασαν, σκότωσαν, έκαψαν, καταλήστεψαν και έδιωξαν από τους τόπους τους απλούς άοπλους ανθρώπους που οι πρόγονοί τους ζούσαν εκεί 7.500 χρόνια πριν ανακαλύψουν τον δρόμο για την Μεσόγειο οι όχλοι των Μογγόλων και των Τουρκομάνων και κατέβουν προς την ελληνική γη, γιατί η ελληνική Πολιτεία δεν του αφαιρεί την υπηκοότητα και να τον αφήσει να πάει απέναντι να ζήσει σαν Τούρκος με τους υπόλοιπους Τούρκους, να χαίρεται και να τιμά όποτε θέλει τους «άγιους» του «μάρτυρες» και αυτόν και όποιον άλλον φαντασιώνεται σκοπίμως ότι καταπιέζεται εδώ. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα...
http://www.thepressroom.gr/ellada/prokalei-moysoylmanos-ekdotis-tis-rodopis-me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου