Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ: Εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά SMARTcamp



Εκ μέρους του Διευθυντή του Εργαστηρίου Ολοκληρωμένων Συστημάτων και Διευθυντή του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ Δημοκριτός, Δρ Στέλιου Χ.Α. Θωμόπουλου , σας προωθούμε ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με τα εργαστήρια Ρομποτικής και Ψηφιακών Τεχνών για μαθητές. Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε την ενημέρωση περαιτέρω είτε ψηφιακά είτε εντύπως (εάν το επιθυμείτε μπορείτε να εκτυπώσετε και την εικόνα που επισυνάπτεται).  
4η Χρονιά SMARTcamp εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά

Οι συμμετοχές άνοιξαν! Μάθηση, δημιουργικότητα, ψηφιακές τεχνολογίες & πληροφορική!
Συμπληρώστε τη φόρμα και δηλώστε το ενδιαφέρον σας στη σελίδα: http://smart-camp.iit.demokritos.gr/registration-form
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 15/5/2017.
Για 4η συνεχή χρονιά το Εργαστήριο Ολοκληρωμένων Συστημάτων του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» διοργανώνει τα θερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια για παιδιά SMARTcamp.  Για δύο εβδομάδες από τις 26/6 έως τις 7/7 θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τρεις ενότητες εργαστηρίων για μαθητές/τριες από 14 έως 18 ετών  με θέμα τις  Ψηφιακές Τέχνες* και τη Ρομποτική. Οι μαθητές στο εργαστήριο Ρομποτικής μαθαίνουν να συναρμολογούν, να προγραμματίζουν τα ρομπότ και να τα μετακινούν με τη σκέψη (απομακρυσμένος χειρισμός) μέσω τεχνολογιών EEG (ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος). Επεξεργασία εικόνων, δημιουργία video animations, projection mapping, είναι μερικές γνώσεις που θα αποκτήσουν οι μαθητές των εργαστηρίων  των Ψηφιακών Τεχνών. Η διαδικασία επιλογής των συμμετεχόντων θα γίνει συνδυαστικά με σειρά προτεραιότητας και γνωστικού επιπέδου, όπου υπάρχει προαπαιτούμενο βασικών γνώσεων. Εξασφαλίστε άμεσα τη συμμετοχή σας! Ελάτε να μάθουμε , να πειραματιστούμε και να διασκεδάσουμε!
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ύλη, το κόστος και γενικά τη διεξαγωγή των μαθημάτων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τα social media ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά. http://smart-camp.iit.demokritos.gr/  https://www.facebook.com/smartcamp.isl.demokritos/
Τηλ. 210 650 3189  – 2106503182
*Η ενότητα για το προχωρημένο τμήμα  “Ψηφιακές Τέχνες & Animation – Β’ Κύκλος” θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου