Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Σύμβουλος της Ρένας εξελέγη «καθαρίστρια» που τραμπούκιζε αστυνομικούς

«Πρόκειται για δικά τους πολιτικά παιχνίδια», λέει η Φωτεινή Νικηταρά, μία από τις πλέον τραμπούκους καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, που τον Μάιο εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου και φυσικά υπερασπίζεται τη νέα περιφερειάρχη αφού προσδοκά οφέλη σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα και τις δηλώσεις που το ακολούθησαν, ότι η Ρένα Δούρου αντί να προσλάβει τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ έκανε σύμβαση καθαριότητας με ιδιωτική εταιρεία, οι καθαρίστριες, με επικεφαλής τη Φωτεινή Νικηταρά, η οποία είναι περιφερειακή σύμβουλος, υπερασπίστηκαν τη νέα περιφερειάρχη και πως να μην την υπερασπίζονται αφού ελπίζουν σε εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και επιστροφή σε θέση διευθυντριών στο ΥΠΟΙΚ.

Με ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook αναφέρουν πως:


Την ανάρτηση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και η Ρένα Δούρου, δίνοντας έμφαση στη φράση «Χούντα είναι, θα περάσει»... χωρίς φυσικά να της περνάει από το μυαλό ότι αν ήταν πραγματική η χούντα και όχι φανταστική, θα τις είχε εξαφανίσει σε κανα μπουντρούμι .


Τη σχετική πρόταση να προσληφθούν οι απολυμένες καθαρίστριες, με μια διαδικασία μέχρι τα Χριστούγεννα, είχε κάνει ο Γιάννης Σγουρός, μετά τις περιφερειακές εκλογές, αλλά η απόφαση της κ. Δούρου να εγκρίνει τη διαδικασία που είχε ξεκινήσει ο προκάτοχός της στην Περιφέρεια Αττικής στάθηκε η αφορμή για το ξεβράκωμα.

Η Φωτεινή Νικηταρά, που είναι άνεργη από τον περασμένο Μάιο, τονίζει ότι καμία από τις συναδέλφισσές της δεν έχει ζητήσει διορισμό στην Περιφέρεια και ότι την ευθύνη για την επιστροφή στις θέσεις τους έχει το υπουργείο Οικονομικών.

Η Φωτεινή Νικηταρά είχε προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και όταν ακολούθησε τον Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες ενώ είναι γνωστή τραμπούκος αφού ο φακός την έχει συλλάβει να εξσφενδονίζει αντικείμενα εναντίον αστυνομικών:


"Απολαύστε" θηλυκότητα τραμπούκου... και παρεμπιπτόντως: Εντυπωσιακό το ότι κανείς δεν τολμάει να αναφέρει για τι φασιστοειδές τραμπούκο πρόκειται και για να δείτε την ασυλία που έχουν οι αριστεροί, αν αυτό είχε γίνει στο γήπεδο, θα είχε προφυλακιστεί και θα ήταν μέσα...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου