Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων μετάθεσης.




ΣΧ.  : Η αρθ. 59747/Δ2 /15-04-2014 εγκύκλιος μεταθέσεων του ΥΠΑΙΘ.


            Μετά την έκδοση της εγκυκλίου «Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 2013-2014» καλούνται οι εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων κατά το σχολικό έτος 2013-2014 να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης μέχρι 02/05/2014 με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων :
Α. γενικές από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ
Β. στα Μουσικά Σχολεία
Γ. στα Καλλιτεχνικά Σχολεία
Δ. στα Διαπολιτισμικά Σχολεία
Ε. σε ΣΜΕΑΕ/ ΚΕΔΔΥ
καθώς επίσης και
1.      δήλωση για οριστική τοποθέτηση για όσους βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ
2.      βελτίωση θέσης για όσους κατέχουν οργανική θέση και επιθυμούν να
μετατεθούν εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ.

Υπενθυμίζεται πως αιτήσεις  για αμοιβαίες μεταθέσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ ή εντός της ίδιας περιοχής μετάθεσης  υποβάλλονται 15 ημέρες μετά την ανακοίνωση των γενικών μεταθέσεων και ΟΧΙ στην παρούσα φάση.




Οι αιτήσεις θα καταχωριστούν από τους Υπαλλήλους της ΔΔΕ Αιτωλ/νιας ως εξής:

–Τσίκα Μάρθα (τηλ. 26310 50049), για τους εκπ/κούς της πρώην Α’ ΚΑΙ  Γ’ περιοχής (εκτός των ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ/ΣΕΚ/ΕΕΕΕΚ)
– Σταματάκης Αργύρης  (26310 50049), για τους εκπ/κούς της  πρώην Β ΚΑΙ Δ’  περιοχής (εκτός των ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ/ΣΕΚ,ΕΕΕΕΚ )
-  Βλαχογιάννη Θεοδώρα (26310 50048) ,για τους εκπ/κούς των ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ/ΣΕΚ/ΕΕΕΕΚ ανεξαρτήτως περιοχής.


 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ

Οι αιτήσεις για Μεταθέσεις από  ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ ,για οριστική τοποθέτηση, για Βελτίωση Θέσης  ή για μετάθεση σε Μουσικά, Καλλιτεχνικά, Διαπολιτισμικά σχολεία και ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ θα υποβληθούν χειρόγραφα, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες στην εγκύκλιο διαδικασίες και θα κατατεθούν είτε ιδιοχείρως, είτε υπηρεσιακά είτε μέσω ταχυδρομείου ως 02/05/2014 (σφραγίδα ταχυδρομείου)  προς την Δ.Δ.Ε. Αιτωλ/νίας ( Κύπρου 20 – 30200 Μεσολόγγι).

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί  που θα ζητήσουν ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ μετάθεση να δηλώνουν απαραίτητα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (είτε προσωπικού είτε υπηρεσιακού) ώστε να τους αποστέλλεται η καταχωρισμένη ηλεκτρονικά αίτησή τους προκειμένου να την ελέγξουν και να την υπογράψουν. Καταχωρισμένες αιτήσεις ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ταχυδρομικά από τη ΔΔΕ προς τους ενδιαφερόμενους.

Αν ο εκπαιδευτικός υποβάλει αίτηση μετάθεσης ΚΑΙ οριστικής τοποθέτησης ή βελτίωσης θέσης θα πρέπει να υποβάλει ΈΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ και να αποστείλει τα δικαιολογητικά ΜΙΑ ΦΟΡΑ΄- ωστόσο θα πρέπει να αναγράψει στο επάνω μέρος της χειρόγραφης αίτησής του «ΚΑΙ ΓΙΑ Ο.Τ.» ή «ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΛΤ» αν επιθυμεί οριστική τοποθέτηση και βελτίωση θέσης αντίστοιχα.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ η 02/05/2014. Ο εκπαιδευτικός δεν θα δύναται να υποβάλει ή τροποποιήσει την αίτησή του με κανέναν τρόπο μετά από την ημερομηνία αυτή.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την παραλαβή της αίτησής του ο εκπαιδευτικός θα λάβει στην διεύθυνση email που δήλωσε, προκειμένου να την ελέγξει,  αντίγραφο της ηλεκτρονικά καταχωρισμένης αίτησής του στην οποία θα αναγράφονται και τα μόριά του.
Σε περίπτωση που ο εκπαιδευτικός διαφωνεί με κάποια από τα καταχωρηθέντα στοιχεία παρακαλείται να επικοινωνήσει με τον αρμόδιο κατά περιοχή υπάλληλο ώστε να γίνει η διόρθωση.

Ο εκπαιδευτικός, αφού έχει ελέγξει προσεκτικά τις καταχωρήσεις της υπηρεσίας και συμφωνεί με αυτές, εκτυπώνει ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ την κάθε  αίτηση**, την υπογράφει και την αποστέλλει  στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Αιτωλοακαρνανίας το αργότερο μέχρι τις 09/05/2014  προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη.
** αν δηλαδή ο εκπ/κός έχει αιτηθεί ταυτόχρονα μετάθεσης και οριστικής τοποθέτησης θα πρέπει να εκτυπώσει δύο φορές την αίτηση μετάθεσης και άλλες δύο φορές την αίτηση οριστικής τοποθέτησης που θα λάβει στο email του.


Υπενθυμίζουμε επίσης ότι υπηρετήσεις  μικρότερες των δεκαπέντε (15) ημερών δεν μοριοδοτούνται.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Α. ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
-          Όσοι βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ ( είτε υποβάλλουν αίτηση μετάθεσης σε άλλο ΠΥΣΔΕ, είτε όχι ) καθώς και οι νεοδιόριστοι του έτους 2014.

Β. ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ:
1. ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ):
-          Όσοι έχουν υπηρετήσει την οργανική τους (είτε παραμένοντας στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, είτε αφού έχουν λάβει νέα οργανική θέση το αργότερο το σχολικό έτος 2012-2013)
-          Όσοι ανήκουν σε ειδική κατηγορία, όπως αυτή ορίζεται στο Π.Δ. 50/1996, αρ.13, στο Π.Δ. 100/1997, αρθρ. 7 παρ.4,  στο Ν.3194/2003, αρθρ.1,  στο Ν.3454/2006, αρθρ. 6 παρ.1, 2 & 3  και στο Ν.3402/2005, αρθρ. 17,    ανεξάρτητα από το πότε διορίστηκαν.
-          Όσοι επιθυμούν να μετατεθούν σε ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ, εφόσον πληρούν τα απαιτούμενα από το Νόμο προσόντα, ανεξάρτητα από τον χρόνο διορισμού τους.


2. ΑΙΤΗΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ (ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)
-          Όσοι έχουν οργανική θέση σε σχολική μονάδα και επιθυμούν να λάβουν οργανική θέση σε άλλη σχολική μονάδα της Αιτωλοακαρνανίας.


Γ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ / ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ:
-          Όσοι δεν έχουν υπηρετήσει την οργανική τους θέση καθώς και οι νεοδιόριστοι έτους 2014.


Δ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ( ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013) :

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Επειδή το προηγούμενο διάστημα ζητήθηκε από τους εκπ/κούς των σχολείων μας να αποστείλουν τα στοιχεία τους για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση των πιστοποιητικών οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας και σπουδών τέκνων δεν χρειάζεται η εκ νέου  υποβολή των στοιχείων ή η από μέρους τους κατάθεση των δικαιολογητικών αυτών.
Τα στοιχεία αυτά θα συμπληρωθούν ΜΟΝΟ από τους εκπαιδευτικούς που ΔΕΝ συμπλήρωσαν τα στοιχεία τους το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα.

-          Στοιχεία Αναζήτησης για Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ( στο έγγραφο «καρτέλα υποβολής δικαιολογητικών»)
Τα στοιχεία αυτά θα συμπληρώσουν ΜΟΝΟ οι εκπ/κοί που δεν απέστειλαν τα στοιχεία τους σε προηγούμενη φάση είτε διότι υπηρετούν με απόσπαση σε άλλα ΠΥΣΔΕ ή φορείς είτε διότι τελούν σε άδεια.

Επιπλέον θα κατατεθεί  από τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι εμπίπτουν στις ακόλουθες κατηγορίες το εξής (ανεξάρτητα αν έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία τους για αυτεπάγγελτη αναζήτηση ή όχι ) :
Επικυρωμένο αντίγραφο του συμφωνητικού που αποδίδει την επιμέλεια τέκνων στους διαζευγμένους γονείς και βεβαίωση από το αρμόδιο Πρωτοδικείο περί ισχύος της απόφασης ( ότι δηλαδή η απόφαση αυτή ισχύει ακόμα και δεν εκκρεμεί αναστολή της ή εκ νέου εκδίκασή της).

-          Στοιχεία Αναζήτησης για Πρόσφατη Βεβαίωση Σπουδών τέκνου/τέκνων από  ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΕΙ/ΤΕΙ φοίτησης της ημεδαπής.(στο συν/νο έγγραφο «καρτέλα υποβολής δικαιολογητικών» )
Όπως και πριν τα στοιχεία αυτά θα συμπληρώσουν ΜΟΝΟ οι εκπ/κοί που δεν απέστειλαν τα στοιχεία τους σε προηγούμενη φάση είτε διότι υπηρετούν με απόσπαση σε άλλα ΠΥΣΔΕ ή φορείς είτε διότι τελούν σε άδεια και ΟΧΙ όσοι ήδη τα έχουν συμπληρώσει.

Ωστόσο, για τέκνα που σπουδάζουν στο Εξωτερικό υποβάλλεται ξενόγλωσση αλλά και επίσημα μεταφρασμένη ( από το ΥΠΕΞ ή εξουσιοδοτημένο προς τούτο δικηγόρο ) βεβαίωση, που αναφέρει το Δημόσιο Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής, την ημερομηνία εγγραφής στη Σχολή, τα έτη ( και όχι εξάμηνα)  σπουδών καθώς και το έτος ( όχι εξάμηνο) φοίτησης του τέκνου. Το πιστοποιητικό αυτό πρέπει να προσκομίσουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί διότι είναι σαφές ότι δεν αναζητείται αυτεπάγγελτα όπως το αντίστοιχο σχολών της ημεδαπής.

-          Στοιχεία Αναζήτησης  για Πρόσφατο Πιστοποιητικό Εντοπιότητας (στο συν/νο έγγραφο «καρτέλα υποβολής δικαιολογητικών»)
και εδώ τα στοιχεία αυτά θα συμπληρώσουν ΜΟΝΟ οι εκπ/κοί που δεν απέστειλαν τα στοιχεία τους σε προηγούμενη φάση είτε διότι υπηρετούν με απόσπαση σε άλλα ΠΥΣΔΕ ή φορείς είτε διότι τελούν σε άδεια.
Προσοχή!!! Το Πιστοποιητικό Εντοπιότητας δεν είναι ίδιο με το Πιστοποιητικό Μόνιμης Κατοικίας!
Υπενθυμίζεται ότι πλέον  τα μόρια εντοπιότητας θα υπολογίζονται με βάση τους Διευρυμένους Δήμους ( Καλλικρατικούς).

-          Πρόσφατο Πιστοποιητικό Συνυπηρέτησης (δεν αναζητείται αυτεπάγγελτα)
Α. Όσοι έχουν σύζυγο εκπαιδευτικό
Βεβαίωση από την υπηρεσία του συζύγου ότι κατέχει ΟΡΓΑΝΙΚΗ θέση (για όσους έχουν οργανική) ή ότι είναι μόνιμα διορισμένος εκπαιδευτικός σε συγκεκριμένη περιοχή μετάθεσης –να αναφέρεται σε ποια περιοχή (για όσους βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ). Μόρια συνυπηρέτησης δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί των οποίων οι σύζυγοι δεν έχουν οργανική αλλά βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ  μόνον για τις αιτήσεις μετάθεσης. Για αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης θέσης, αν ο/η σύζυγος είναι εκπαιδευτικός ΧΩΡΙΣ οργανική θέση (βρίσκεται δηλαδή στη διάθεση ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ) ο εκπαιδευτικός ΔΕΝ δικαιούται μόρια συνυπηρέτησης.

Β. Όσοι έχουν σύζυγο Δημόσιο Υπάλληλο (όχι εκπαιδευτικό)
Βεβαίωση από την υπηρεσία τους ότι ανήκουν ΟΡΓΑΝΙΚΑ σε αυτήν και είναι μόνιμοι, διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι ( όχι με σύμβαση). Στη βεβαίωση να αναφέρεται ο Δήμος Εργασίας του/της συζύγου.

Γ. Όσοι έχουν σύζυγο που δεν είναι εκπαιδευτικός ή Δημόσιος Υπάλληλος
Βεβαίωση από τον οικείο ασφαλιστικό φορέα του/της συζύγου που να αποδεικνύει ότι εργάζονται τουλάχιστον επί διετίας στην ίδια επιχείρηση ή είναι ασφαλισμένοι τουλάχιστον επί διετίας στον ίδιο ασφαλιστικό φορέα . Τα ενδιάμεσα διαστήματα για τα οποία ο/η σύζυγος μπορεί να επιδοτείτο με επίδομα ταμείου ανεργίας λογίζονται και αυτά στον χρόνο της διετίας, εφόσον προκύπτουν από επίσημα πιστοποιητικά και εφόσον κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης μετάθεσης υπάρχει ενεργή σύμβαση εργασίας.
Για τις περιπτώσεις που το ΙΚΑ δεν χορηγεί τέτοιες βεβαιώσεις, προσκομίζονται τα ένσημα της τελευταίας διετίας και για τα ενδιάμεσα διαστήματα ανεργίας, βεβαίωση του ΟΑΕΔ γι επιδοτούμενη ανεργία. 

Δ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ/ΒΕΛΤΊΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ/ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ:
     
ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ:.
-          Συμπληρωμένη τη συνημμένη στο παρόν έγγραφο «καρτέλα υποβολής δικαιολογητικών» με μαρκαρισμένα τα κατά περίπτωση ισχύοντα δεδομένα .

-          Πράξη ανάληψης υπηρεσίας των εκπ/κών της 29/06/2013 και 02/09/2013 καθώς και πράξη ανάληψης υπηρεσίας στη σχολική μονάδα στην οποία τοποθετήθηκαν αργότερα ή αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν, ΕΦΟΣΟΝ δεν έχουν στείλει ήδη τα έγγραφα αυτά στην υπηρεσία μας.

ΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΥΣΔΕ ΕΚΠ/ΚΟΙ
-          Οι εκπ/κοί που ανήκουν στο ΠΥΣΔΕ Αιτ/νίας και είναι αποσπασμένοι σε άλλα ΠΥΣΔΕ οφείλουν να συνυποβάλουν (ΕΦΟΣΟΝ δεν το έχουν κάνει ήδη)
-          α. την απόφαση τοποθέτησής τους σε σχολική μονάδα του ΠΥΣΔΕ απόσπασης και
-           β. την πράξη ανάληψης στη σχολική αυτή μονάδα ή τις πράξεις ανάληψης για καθένα από τα σχολεία υπηρέτησης καθώς και βεβαίωση των διευθυντών των σχολείων αυτών, σε περίπτωση που οι αποσπασμένοι σε άλλα ΠΥΣΔΕ εκπαιδευτικοί υπηρετούν σε περισσότερα του ενός σχολεία, που να αναφέρει: 1) πόσες και ποιές ημέρες της εβδομάδας υπηρετούν σε κάθε σχολείο, 2) σε ποια κατηγορία μοριοδότησης ανήκει το κάθε σχολείο και 3) την πλησιέστερη προς αυτά μονάδα Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, σε περίπτωση που τα σχολεία απόσπασης είναι Δημοτικά ( ανήκουν στην α/θμια εκπ/ση)

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ
-          Εφόσον δεν τα έχουν ήδη στείλει, οφείλουν να προσκομίσουν την πράξη ανάληψης στον φορέα αυτό (εξαιρούνται εκπ/κοί που έχουν αποσπαστεί στην Κ.Υ. και για τους οποίους έχουμε ήδη λάβει το σχετικό έγγραφο).

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ Ή ΟΛΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
-          οφείλουν ( ΕΦΟΣΟΝ δεν το έχουν ήδη κάνει) να υποβάλλουν:
-          α. την πράξη ανάληψης σε καθένα από τα σχολεία διάθεσής τους, ΕΦΟΣΟΝ λαμβάνουν περισσότερα μόρια από το σχολείο οργανικής ή αρχικής τοποθέτησης καθώς και
-          β. βεβαίωση του Δ/ντή του Σχολείου τοποθέτησης  που να αναφέρει πόσες και ποιες ημέρες διατίθεται ο εκπ/κός σε άλλη/ άλλες  σχολική μονάδα.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ
Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν ( ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ή ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ) στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης του Π.Δ. 50/1996, αρθρ.13 παρ, α΄ και γ΄, του Π.Δ. 100/1997, αρθρ. 7 παρ.4,  του Ν.3194/2003, αρθρ.1,  του Ν.3454/2006, αρθρ. 6 παρ.1, 2 & 3  και του Ν.3402/2005, αρθρ. 17,  που αφορούν σε λόγους υγείας οφείλουν να προσκομίσουν  :
-          Πρόσφατη βεβαίωση του ΚΕ.ΠΑ. στην οποία θα αναφέρεται η ασθένεια και το ιστορικό της.
-          Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος έχει απευθυνθεί στο ΚΕΠΑ αλλά δεν έχει την σχετική βεβαίωση μπορεί να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση ότι θα προσκομίσει τη βεβαίωση του ΚΕΠΑ μόλις αυτή εκδοθεί και πάντως πριν την εξέταση της αίτησής του από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Εναλλακτικά θα γίνει δεκτή βεβαίωση της ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ Υγειονομικής Επιτροπής εφόσον αυτή είναι ακόμη σε ισχύ.
Πιστοποιητικά των οποίων η ισχύς έχει λήξει και πιστοποιητικά από ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ Υγειονομική Επιτροπή δε θα γίνονται δεκτά.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ «ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ» (αρθρ. 13  περ.β του ΠΔ50/1996)
-          οφείλουν να προσκομίσουν  Πρόσφατη Βεβαίωση της ΑΣΠΕ για τη βεβαίωση της Πολυτεκνίας.



ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2011-2012
οφείλουν εκτός των παραπάνω να προσκομίσουν πράξεις ανάληψης όλων των προηγούμενων υπηρετήσεών τους. Αν η υπηρέτηση είναι συνεχής και αφορά σε οργανική τοποθέτηση  στο ίδιο σχολείο ( πχ από 30/6/2007 έως 31/08/2013) αρκεί βεβαίωση από τον Διευθυντή του Σχολείου που να επικυρώνει την οργανική τοποθέτηση και το γεγονός ότι η υπηρέτηση υπήρξε συνεχής ( χωρίς αποσπάσεις, άδειες άνευ αποδοχών, εκπαιδευτικές άδειες κτλ)

Τέλος, εφιστούμε την προσοχή στο εξής :

1.      Μην ξεχάσετε να συνυποβάλετε το συνημμένο σε αυτό το έγγραφο έντυπο
 « καρτέλα υποβολής δικαιολογητικών» και

2.      Ότι το παρόν έγγραφο σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν αντικαθιστά την εγκύκλιο μεταθέσεων του Υπουργείου Παιδείας. Για τον λόγο αυτό οι εκπαιδευτικοί καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά την εν λόγω εγκύκλιο και να χρησιμοποιήσουν το παρόν έγγραφο συμπληρωματικά και μόνο.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Αιτωλ/νίας



ΠΗΓΗ: ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου