Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Προπονείται στα «βραχιόλια» ο ΓΑΠ


braxioliΟ πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και η σύζυγος του Άντα εμφανίζονται να διαφημίζουν τα παραδοσιακά χάλκινα Αφρικανικά βραχιόλια.
Σήμερα ο κ. Παπανδρέου σφυρίζει – διαφημίζει χαμογελαστός τα αφρικανικά βραχιόλια αύριο ίσως κρύβει κάποια άλλα με την καμπαρτίνα του. Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ: Και αν αναρωτιέστε τι δείχνει στο χέρι της η κ. Παπανδρέου, σας λέμε πως είναι ένα βραχιόλι. Αλλά δεν είναι ένα απλό βραχιόλι, είναι ένα παραδοσιακό χάλκινο Αφρικάνικο βραχιόλι, το οποίο πουλάει
η εταιρία Band4hope, την εταιρία απ' ότι φαίνεται, την στηρίζει το ζεύγος Παπανδρέου και οι υπεύθυνοι θέλησαν να τους ευχαριστήσουν γράφοντας κάτω από την φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 22 Μαΐου 2012, τα παρακάτω λόγια.
«Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε ο 182ος πρωθυπουργός της Ελλάδας στις 6 Οκτωβρίου του 2009. Παραιτήθηκε τον Νοέμβριο του 2011 για να κάνει χώρο για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. Κύριε και κυρία Παπανδρέου σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την υποστήριξή σας».
Το Band4hope, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο σάιτ του, είναι μια πρωτοποριακή κοινωνική επιχείρηση που λειτουργεί για να προωθεί πράξεις καλοσύνης από τα μέλη του.
Το project χρηματοδοτείται από την πώληση (έναντι 15 Αγγλικών λιρών το ένα) των συγκεκριμένων χειροποίητων Αφρικανικών βραχιολιών, από τα έσοδα των οποίων ένα 10% πηγαίνει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ένα 5% καταλήγει στα χέρια των ιδρυτών ως κόστος διαχείρισης.
Το βραχιόλι είναι δημοφιλές γιατί ο αγοραστής δίνει -αφού κάνει την καλή του πράξη- το βραχιόλι του στον επόμενο. Ενώ καθένας μπορεί να δει online την διαδρομή του δικού του βραχιολιού.
bra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου