Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί ο Χατζηνικολάου έκανε περίγελο τον Καμμένο προβάλλοντας τα βίντεο της γιούχας;


Ο Πάνος Καμμένος έχει προνομιακές σχέσεις με τα μέσα του βαρώνου των ΜΜΕ Νίκου Χατζηνικολάου. Ουσιαστικά, αυτά τον πήραν από το χέρι και τον έκαναν γνωστό στον πολύ κόσμο. Το enikos.gr ιδιαίτερα τον προέβαλλε με κάθε τρόπο.
Όμως, σήμερα, του 'μπηξε το μαχαίρι στην πλάτη: ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" πήγε στη συγκέντρωση των αποστράτων στο Σύνταγμα, όπου τον γιούχαραν σκαιότατα -και προφανώς σοκαρίστηκε από το απροσδόκητο του πράματος.
Οι κραυγές "φύγε από δώ ρε!" και "κλέφτες, κλέφτες", δεν είναι ό,τι καλύτερο για την εικόνα του, που τσαλακώθηκε βίαια με τα βίντεο που ανέβασε ο Νικολάκης και που δείχνουν ότι ο κόσμος θεωρεί και τον Καμμένο μέρος του διεφθαρμένου "συστήματος".
Κι ο Νικολάκης δεν το ΄κανε, επειδή έχει κάτι με τον Πάνο, το ΄κανε επειδή το θέμα είναι πιασάρικο και ...πάνω από όλα (κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα) είναι τα κλiκς Πάνο μου...

Ενώ αν δεν προέβαλλε το βίντεο, ούτε γάτα ούτε ζημιά. No image, no news. [Εδώ τώρα που υπάρχουν τα βίντεο μάρτυρες της ξεφτίλας, οι ΑΕροψεκασμένοι επιμένουν ότι δεν έγινε τίποτα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον αποθέωσαν κιόλας... φανταστείτε τι θα έλεγαν αν δεν υπήρχαν τα βίντεο]
Αλλά, χάνεται τέτοια γιούχα ;;;;;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου