Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Πήγε να βιάσει μαθήτρια σε τουαλέτες λυκείου!

  ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ για κλοπές και ληστείες είναι ο 22χρονος που «μπούκαρε» στις γυναικείες τουαλέτες λυκείου στον Βύρωνα, με κατεβασμένο το παντελόνι, την ώρα που βρισκόταν μέσα μία 16χρονη μαθήτρια!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Οκτωβρίου. Νωρίτερα, το ίδιο πρωί, ο 22χρονος έβαλε στο στόχαστρό του μία άλλη μαθήτρια. Άρχισε να την παρακολουθεί την ώρα που πήγαινε στο σχολείο, ωστόσο εκείνη τον αντιλήφθηκε και μπήκε σε ένα μαγαζί προκειμένου να γλιτώσει από τις διαθέσεις του. Ωστόσο, ο νεαρός δεν πτοήθηκε και λίγο αργότερα κατάφερε να μπει στο προαύλιο του λυκείου.

Αμέσως κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες των κοριτσιών, κατέβασε το παντελόνι κι άρχισε να κυκλοφορεί γυμνός από τη μέση και κάτω, προσπαθώντας να ανοίξει τις πόρτες των τουαλετών. Σε μία από αυτές βρισκόταν μια 16χρονη, η οποία -για καλή της τύχη- είχε κλειδωμένη πόρτα. Όμως, μία υπάλληλος του κυλικείου είδε τον 22χρονο και έβαλε τις φωνές, με συνέπεια εκείνος να τραπεί σε φυγή.

Δύο ημέρες αργότερα την έστησε στην αερογέφυρα της λεωφόρου Κατεχάκη στο ύφος του Καρέα. Εκεί, παρενοχλούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα 14χρονες μαθήτριες οι οποίες εκείνη την ώρα πήγαιναν στο σχολείο. Μάλιστα, έσπευσε να δώσει σε ορισμένες και το προφίλ του στο Instagram. Οι κοπέλες δεν του έστειλαν μήνυμα, αντιθέτως έδωσαν τα στοιχεία του στους καθηγητές και στους γονείς τους, με συνέπεια οι αστυνομικοί να φτάσουν γρήγορα στα ίχνη του. Ως αποτέλεσμα, τον συνέλαβαν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για κατοχή ναρκωτικών. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ληστείες και κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου