Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Κυνηγητό των Τούρκικων Μαχητικών σε όλο το Αιγαίο… Ούρλιαζε ο Τουρκαλάς μετά την εμπλοκή …Έχω δύο Ρωμιούς στην ουρά μου!



Κυνηγητό των Τούρκικων Μαχητικών σε όλο το ΑιγαίοΚυνηγητό των Τούρκικων Μαχητικών σε όλο το Αιγαίο από Ελληνικά Μαχητικά!
Στα καταφύγια και στα υπόστεγα ξημεροβραδιάζονται οι Έλληνες Χειριστές των Μαχητικών στα Πολεμικά Αεροδρόμια του Αρχιπελάγους, αφού όλοι εκτιμούν ότι μετά την χθεσινή εμπλοκή αλλά και την σημερινή αναβαθμισμένη εισβολή των Των Τούρκικων F-16 στο FIR Αθηνών πάμε για κλιμάκωση!
Στριμωγμένος ο Ερντογάν αφού τίποτε δεν του πάει όπως θα ήθελε στο μέτωπο της Συρίας και με τους PKKάδες να μην παραδίνονται αλλά αν αμύνονται ακόμη και στην Ειδική Ταξιαρχία των Κοκκινομπερέδων που έριξε το Τούρκικο Επιτελείο Στρατού στην μάχη ,κάπου αλλού θα ξεσπάσει!
Ο Οικονομικός στραγγαλισμός της Τουρκίας που σταθερά επιχειρείται ,αν και τα αποτελέσματα θα
είναι ορατά στη Τουρκική Οικονομία απο την ερχόμενη άνοιξη , Ο στρατιωτικός αποκλεισμός του Ερντογάν είναι συνεχόμενος με τον Νατβούτογλου να εκλιπαρεί την Σερβία να μεσολαβήσει στη Ρωσία για εξομάλυνση των σχέσεων των δύο Χωρών !
Οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ κρίνουν οτι η Τουρκική ένταση στο Αιγαίο τις επόμενες ημέρες θα ενταθεί και δεν αποκλείουν τίποτε…Στο ίδιο Μοτίβο το Α/ΤΑ που κράτα την ετοιμότητα σε Υψηλή καθημερινή επιφυλακή !
Κανένα Μαχητικό της Ετοιμότητας δεν βγαίνει για αναχαιτίσεις άοπλο …Άσχετα ποιόν και τι Αεροσκάφος έχουν να αντιμετωπίσουν!
Σήμερα είχαμε το Κυνηγητό των Τούρκικων Μαχητικών αλλά και του CN-235 που γυρόφερνε κατά μήκος όλο το Αιγαίο …Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αυξηθεί και οι Περιπολίες του Στόλου με σημεία ,νησιά και μικρονήσια !
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 30η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 6
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : –
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική
Ούρλιαζε ο Τουρκαλάς μετά την εμπλοκή …Έχω δύο Ρωμιούς στην ουρά μου!
Δυο ελληνικά F-16 εγκλώβισαν στα ραντάρ τους επί δύο λεπτά και πενήντα δευτερόλεπτα τουρκικό F-16 που εκτελούσε (εκπαιδευτική πτήση) στο Αιγαίο σύμφωνα με το Τούρκικο Γενικό Επιτελείο,αποκρύπτοντας ότι ήταν Οπλισμένο …
Ελληνικά μαχητικά παρενόχλησαν τουρκικό F-16 ! 30/12/2015
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των Γενικού Επιτελείου Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, δυο ελληνικά F-16 παρενόχλησαν τουρκικό F-16 που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στο Αιγαίο, εγκλωβίζοντας το στα ραντάρ τους επί δύο λεπτά και πενήντα δευτερόλεπτα.
Η αλήθεια είναι ότι μετά την Χθεσινή εμπλοκή των Ελληνικών και των Τούρκικων Μαχητικών ,τα Τούρκικα F-16 έσπασαν και κινήθηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις …Αλλά οι Έλληνες Χειριστές πήραν στο κατόπι τον ένα Τούρκο και του κόλλησαν στην ουρά με το «ALERT» να χτυπά δαιμονισμένα στο κόκπιτ του Τούρκου που παραφρόνησε και ούρλιαζε στον ασύρματο για βοήθεια !
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι επιδείχθηκε η δέουσα αντίδραση του Τούρκικου Μαχητικού ,αλλά ο εγκλωβισμός έγινε μετά την εμπλοκή την ώρα που ο Τούρκος την κοπανούσε ,ενώ ο συνάδελφός είχε σπάσει όλα τα ρεκόρ ταχύτητας του αεροσκάφους του !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου