Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε: Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Η ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε χαιρετίζει τις χιλιάδες των συναδέλφων που τίμησαν τα ψηφοδέλτια μας σε όλη την Ελλάδα και μας ανέδειξαν πανηγυρικά πρώτη δύναμη, με σημαντική αύξηση των δυνάμεων μας (119 Σύνεδροι έναντι 84 στο 17ο Συνέδριο).
Οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί έκλεισαν τα αυτιά τους στις συκοφαντίες των λασπολόγων και τίμησαν τη μοναδική παράταξη, που βάζει τα συμφέροντα των εργαζομένων στην εκπαίδευση πάνω από οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα.

Τη διετία που πέρασε ασκήσαμε έντονη κριτική στα κακώς κείμενα της κυβερνητικής πολιτικής και υπερασπιστήκαμε τα συμφέροντα των καθηγητών, ενώ την ίδια περίοδο κάποιοι άλλοι επεδίωκαν να καρπωθούν μικροκομματικά οφέλη από τις συνεχείς αστοχίες της κυβερνητικής πολιτικής στην εκπαίδευση.
ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Στους χιλιάδες συναδέλφους που μας ψήφισαν, υποσχόμαστε να τηρήσουμε την ίδια στάση και στο μέλλον. Θα καταγγείλουμε κάθε αυθαιρεσία της κυβέρνησης, αλλά δε θα διστάσουμε να στηρίξουμε και κάθε θετική πρωτοβουλία για την εκπαίδευση, απ’ όπου κι αν προέρχεται.
Γιατί για μας, πρώτα απ’ όλα είναι ο συνάδελφος.
Για τη Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών Δ.Ε.
Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας
                                                                                                                                                   
ΠΕΠΠΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ                     ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου