Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΖΑΚΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ




Μία σύντομη απάντηση στον κ. Καζάκο…


Ο τέως Βουλευτής και ηθοποιός Κώστας Καζάκος μιλώντας στο σταθμό Happy Day και αναφερόμενος στους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν είπε: «ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία».
            Προδότης, λοιπόν, είναι όποιος επιλέγει να εργαστεί, όποιος προτιμά να ζήσει αξιοπρεπώς και
να διάγει έναν δημιουργικό βίο. Προδότης, οπωσδήποτε, κατά τον κ. Καζάκο δεν μπορεί να είναι εκείνος που δεν του τα εξασφάλισε! Προδότης, σαφώς, και δεν είναι εκείνος, ο οποίος ενδεδυμένος με τον όποιο συνδικαλιστικό μανδύα μετέχει σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις που απομονώνουν τους ικανούς! Και, σε κάθε περίπτωση, προδότης δεν είναι εκείνος, ο οποίος αντίκειται μετά μανίας σε ένα δίκαιο, αξιοκρατικό σύστημα που θα επιβραβεύει την «αριστεία»!
            Καλούμε τον κ. Καζάκο να ζητήσει συγγνώμη από την Ελληνική κοινωνία για τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του και, οπωσδήποτε, να εγκαταλείψει τους όποιους λεκτικούς «τακτικισμούς».

ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου