Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Eυχαριστήρια επιστολή της ΔΑΚΕ ΔΕ Ν. Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου για το αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΛΜΕ (12-12-12)



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 12-12-12 αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε. Σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία και σε αντίθεση με το ρεύμα των καιρών, μας βοηθήσατε να ανεβούμε τόσο σε ποσοστό, όσο και σε απόλυτο αριθμό ψήφων.
Αυτό θεωρούμε ότι δεν έγινε τυχαία. Αρκετοί συνάδελφοι, ακόμη και από αυτούς που δεν ταυτίζονται με τις απόψεις μας, περιέβαλαν με εμπιστοσύνη την προσπάθεια μας για
αποκομματικοποίηση, αλλά όχι αποϊδεολογικοποίηση του συνδικαλισμού και μας στήριξαν. Αυτό μας επιφορτίζει με την υποχρέωση να συνεχίσουμε και να εντείνουμε την προσπάθειά μας σε αυτή την κατεύθυνση. Αντιλαμβανόμαστε επίσης ότι αρκετοί είναι αυτοί που δεν πείστηκαν ακόμη για τις προθέσεις μας. Έχουμε, λοιπόν υποχρέωση να διαλύσουμε τις όποιες αμφιβολίες περί αυτών.
Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά στα προβλήματα των συναδέλφων, να ενημερώνουμε για οτιδήποτε αφορά τον κλάδο μας και να παρεμβαίνουμε διατυπώνοντας και δημοσιοποιώντας τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Στόχος μας είναι η επίτευξη των βέλτιστων εφικτών και ρεαλιστικών λύσεων, μακριά από την «ξύλινη γλώσσα» και τις παλαιοκομματικές πρακτικές. 
  
                                  Με τιμή,         
ΔΑΚΕ ΔΕ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΜΟΣΧΑΤΟΥ                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου