Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Φλώρινα: Για μια εβδομάδα τα αποθέματα πετρελαίου στα σχολεία

Φλώρινα: Για μια εβδομάδα τα αποθέματα πετρελαίου στα σχολείαΜε μπουφάν και με γάντια φαίνεται πως θα αναγκαστούν να κάνιουν μάθημα στα σχολεία της Φλώρινας σε λίγες μέρες, αφού τα αποθέματα πετρελαίου φτάνουν για μια εβδομάδα. 
Ο υδράργυρος τις τελευταίες μέρες στην περιοχή έχει αγγίξει τους μείον έξι βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα το πετρελαίο να γίνεται επιτακτική ανάγκη στις σχολικές μονάδες.
Παράληλλα, οι κάτοικοι διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, παρόλους τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις που είχαν
πραγματοποιήσει για φθηνότερο πετρέλαιο στον τόπο, ενώ προβλέπουν με βάση την εμπειρία τους ότι ο χειμώνας θα διαρκέσει μέχρι τον επόμενο Μάιο καθώς άρχισε αργά.
«Όποτε ο χειμώνας ξεκινά αργά, τελειώνει και αργά» τόνισε στο ΑΜΠΕ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης και αναφέρει ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών που δόθηκαν πρόσφατα στους κατοίκους της Φλώρινας.
«Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Η οικονομική αιμορραγία προς τις γειτονικές χώρες συνεχίζεται και η επιχειρηματικότητα μαραζώνει διαρκώς. Αυτό που μένει πλέον είναι να μας πει η πολιτεία ότι δεν μπορεί να στηρίξει την επαγγελματική δραστηριότητα του τοπικού πληθυσμού και να μας συστήσει να φύγουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου