Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Γιάννης Α. Πασχαλίδης Βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συναντήσεις.

 Καλησπέρα σας, ζητούμε συγγνώμη για την επανάληψη, αλλά προέκυψαν συναντήσεις αργά το απόγευμα και θεωρήσαμε χρήσιμο να συμπεριληφθούν στο σημερινό δελτίο τύπου.
Με εκτίμηση,
Γραφείο Γιάννη Πασχαλίδη

Ο Βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, συναντήθηκε χτες, με το Γ.Γ. Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής κ. Κώστα Μουντζούρη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε για να συζητηθεί η προοπτική του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, μετά την πρόσκληση σε διαβούλευση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και τις ανησυχίες που έχουν εκφραστεί σχετικά με την ενδεχόμενη απορρόφησή του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας από τον αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης.

Αργότερα, την ίδια μέρα, ο κ. Πασχαλίδης συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο
γραφείο του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, μαζί με το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στην ΕΛΦΕ ΑΒΕΕ. Συζητήθηκαν οι φόβοι για πιθανά προβλήματα στη λειτουργία του εργοστασίου, ιδιαίτερα μετά το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από τις διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον του κ. Λαυρεντιάδη.

Για το ίδιο θέμα, συνοδεύοντας το Δ.Σ. του σωματείου, ο κ. Πασχαλίδης, πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις, με το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Βουλευτή κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, το Γ.Γ. του ίδιου Υπουργείου κ. Μόσχο Κορασίδη και το Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γεώργιο Μέργο.

Ο κύκλος των συναντήσεων, μαζί με το Δ.Σ. του σωματείου εργαζόμενων στην ΕΛΦΕ ΑΒΕΕ, συνεχίστηκε αργά το μεσημέρι, με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Ιωάννη Βρούτση και ακολούθως με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτριο Σταμάτη.

Σήμερα το απόγευμα, ο κ. Πασχαλίδης, επισκέφτηκε τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου και του έθεσε τα θέματα της ενίσχυσης των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων του Νομού Καβάλας, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αιμοκαθαρόμενοι ασφαλισμένοι στο ΤΣΑΥ και της χρηματοδότησης του Νοσοκομείου Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου