Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Άγνωστος άρπαξε τσάντα με 76.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη


Θύμα ληστείας κατήγγειλε ότι έπεσε γυναίκα, ηλικίας 61 ετών, από την οποία άγνωστος άρπαξε τσάντα που περιείχε σχεδόν 76 χιλιάδες ευρώ και χρυσαφικά.
Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί επί της οδού Μοναστηρίου, στή Θεσσαλονίκη, όπου η καταγγέλλουσα είχε σταθμεύσει το Ι.Χ. αυτοκίνητό της για να πάρει χρήματα από τραπεζικό υποκατάστημα που προορίζονταν για την πληρωμή
μισθοδοσίας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, τη στιγμή που η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο για να ξεκινήσει, ο δράστης πλησίασε το όχημα, έσπασε ένα από τα παράθυρά του και με χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησε την παθούσα, αρπάζοντας την τσάντα της, που, κατά την ίδια, περιείχε 75.880 ευρώ, δύο μπλοκ επιταγών και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Ο δράστης διέφυγε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του και τον περίμενε λίγο πιο μακριά από το συμβάν.
Στο μεταξύ, χθες το βράδυ, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 72χρονος κατήγγειλε ότι άγνωστος με την απειλή πιστολιού τού άρπαξε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και μικρό χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τον ηλικιωμένο άντρα, το περιστατικό συνέβη μπροστά στην πυλωτή του σπιτιού του.

ΑΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου