Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 3-6 Έπαιξαν μπάλα για την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Καβάλας διεξήχθη χθες το πρωί, στο «Βερούλειο» δημοτικό γήπεδο Καβάλας, φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ ομάδας καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της ομάδας των δημοσιογράφων των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης. Σκοπός του παιχνιδιού, ήταν η οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) που λειτουργεί στη Νέα Καρβάλη. Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, συνοδευόμενα από τους καθηγητές τους, παρακολούθησαν το παιχνίδι, μαζί με πολλούς μαθητές των σχολείων της Καβάλας. Παρών ήταν και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, Γιώργος Χεριστανίδης, καθώς και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καβάλας, Κυριάκος
Σταυρίδης. Για την ιστορία, η ομάδα των Δημοσιογράφων νίκησε εκείνη των καθηγητών με σκορ 6-3. Τα τέρματα σημείωσαν οι: Κήπου 2 (το ένα με πέναλτι), Μπουντάς, Καραμπετάκης 2, Καϊσίδης (για την ομάδα των δημοσιογράφων), Τσιάρας 2 και Κ. Παπαδόπουλος (πέναλτι) για την ομάδα των καθηγητών. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι μαθητές: Μουμτσάκης, Μιχαλίτσης και Χρυσοστομίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
Αργυροφμαλμίδης, Παπαδόπουλος, Κοσμίδης, Ξανθόπουλος, Τσιάρας, Βαζακίδης, Καραγιαννίδης, Πουρνάρας, Στεφανίδης, Καμαρίδης, Κούντουρας. Έπαιξαν και οι Γιαννακούδης, Φασούλας, Αργυριάδης, Παπαευσταθίου, Φραντζής, Νικολαϊδης. Καθήκοντα προπονητή εκτέλεσε ο Ευρυπίδης Παπάζογλου.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Φιλίππου, Κήπου, Καραμπετάκης, Φιλιτσόπουλος, Βογιατζίδης, Μπουντάς, Αμπαζής, Περιστέρης Δ., Ζιαρίμης, Πατσίδης, Γουναράς. Αλλαγή έπαιξε ο Καϊσίδης. Καθήκοντα προπονητή εκτέλεσε ο Μπάμπης Παναγιωτίδης. Στον πάγκο ήταν, ακόμα, οι: Άγγελος Τζέλιος, Γ. Περιστέρης. Η ομάδα των δημοσιογράφων ευχαριστεί για τη φιλοξενία τη διοίκηση της Α.Ε. Καβάλας (παραχώρηση των αποδυτηρίων) και το προσωπικό του δημοτικού γηπέδου.

Ντίνα Τσολακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου