Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή από έναν παντοτινό μονόχειρα υποστηρικτή του Γιώργη

Για τον Γιώργη Α.  Παπανδρέου

Πρώην Ηγέτη της Χώρας μας και οδηγητή του Έθνους προς την Ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία...

Για αρχή θα ήθελα να  εκφράσω την συγνώμη γιατί στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ είχα ψηφήσει τον Βενιζέλο , δεν είχα καταλάβει τότε τι έχανα  , πίστευα ότι ο Γιώργης δεν έκανε για Πρωθυπουργός και είπα κιόλας ότι εάν τον ψηφήσω σε εκλογές βουλευτικές  να μου κοπεί το χέρι από την ρίζα , μέγα σφάλμα  Γιώργη για σένα να δώσω και το ένα μου νεφρό ποιο ένα και τα δύο .

Εάν εξαιρέσουμε την συμφωνία με το ΔΝΤ και την ΕΚΤ , το μνημόνιο 1 και 2 , τα μέτρα σταθερότητας  ,  που όλα αυτά γίνανε για να μην καταρρεύσει η χώρα , γίνει πτώχευση και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο  με ανεπανόρθωτα   προβλήματα για την χώρα και τον μέσο Έλληνα πολίτη .
Να εξαιρέσουμε επίσης  τα μέτρα που δεν πρόλαβε να περάσει για τους φοροκλέπτες  ( αυτούς που τόσα χρόνια δεν πληρώνουν φόρους  ποτέ , δηλώνουν λιγότερα και από τον πατέρα μου τον χαμηλό χαμηλό συνταξιούχο αλλά κυκλοφορούν με porche  και άλλα  τέτοια φτωχάμαξα , έχουν μεζονέτες στα βόρεια – νότια – ανατολικά  προάστια  καταθέσεις στην Ελβετία κ.τ.λ  ) . 

Εάν εξαιρέσουμε επίσης τους χιλιάδες αντεργατικούς νόμους που πέρασε , την δημόσια Υγεία και Παιδία που διέλυσε   τους χιλιάδες εργαζόμενους που έβγαλε στην ανεργία , του μισθούς που μείωσε στους χαμηλόμισθους στο Δημόσιο , τον  Στρατό και την Αστυνομία που πετσόκοψε χρηματικά ( έπρεπε να έρθει ο Γιώργης για να μάθουμε ότι όλοι αυτοί στα σώματα ασφαλείας αμείβονται πλουσιοπάροχα , με 20 έτη προϋπηρεσία 1.100€ )  , τον ιδιωτικό τομέα που διέλυσε   .

Συνεχίζοντας τις εξαιρέσεις εάν εξαιρέσουμε την βενζίνα , το πετρέλαιο , τα φάρμακα , το ΦΠΑ  , τα είδη πρώτης ανάγκης  που ανέβασε τις τιμές στα ύψη , το αφορολόγιτο που το πάτωσε το εξαφάνισε .    

Μην ξεχάσω να εξαιρέσω που δεν έβαλες φυλακή αυτά τα λαμόγια τα δεξιά που έξη χρόνια μας πηδούσαν διπλασίασαν το χρέος της Ελλάδος , δεν έκαναν ούτε ένα νέο έργο αλλά κατέστρεψαν τα ολυμπιακά έργα στο σύνολο τους , Καραμανλής ( μπουμπούκος Νούμερο 1 )  , Βουλγαράκης , Μειμαράκης  , ο γιός του ταχυδρόμου  Ρουσόπουλος Α.Ε και άλλοι πολλοί , που σαν μεγαλόψυχος Ηγέτης που είσαι τους άφησες ελεύθερους και τους τιμώρησες να βλέπουν ( από την Ελβετία και το Βέλγιο που βρίσκονται  ) που κατάντησαν την Ελλάδα  και να υποφέρουν .

Εάν εξαιρέσουμε αυτά τα λίγα και όσα λίγα ακόμα ξέχασα να γράψω , αυτά τα δύο έτη και κάτι που κυβέρνησε την χώρα το έργο του ήταν λυτρωτικό και σωστό για όλους , ένα έργο που θα γραφτεί στην Ιστορία με χρυσά γράμματα όπως  ο χρυσός αιώνας του Περικλή .

Εάν Γιώργη ακούς τα κόκαλα του Πατέρα σου να τρέμουν είναι από το κρύο μην ακούς τους γελοίους που λένε ότι είναι από αυτά που έκανες .

Γιώργη εγώ είμαι από αυτούς που κλάψανε όταν έφυγες (ακόμα κλαίω ) και κλαίω πραγματικά , αφού πίνω πολύ νερό για να έχω δάκρια γιατί μου τελείωσαν 3 φορές .

Γιώργη εάν κατέβαινες ξανά για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγώ θα σε ψήφιζα ( με το ένα χέρι γιατί  το άλλο το έχασα από την ρίζα    το 2009 στις βουλευτικές εκλογές )  το αξίζεις Γιώργη και μην ακούς αυτούς τους γελοίους  που λένε ότι κατέστρεψες  το ΠΑΣΟΚ  θέλουν το κακό μας , φασίστες δεξιοί και κομμούνια  είναι .


Γιώργη να είσαι πάντα καλά , οι Θεοί να σε κρατάνε δυνατό , καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις .

 Πιστεύω η Ελλάδα μας και εμείς να μπορέσουμε να σωθούμε και χωρίς εσένα κυβερνήτη  .

Θα σου αφιερώσω και ένα τραγουδάκι το γνωστό επαναστατικό τραγούδι « Ανάθεμα την ώρα κατάρα την στιγμή σκότωσαν οι εχθροί μας το γελαστό παιδί »


Με τιμή ένας παντοτινός (εάν και μονοχείρας ) υποστηριχτής σου

*sinimenos, στο planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου