Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

Το Σάββατο 14/01/2012, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου Θεσσαλών Ν. Καβάλας στην αίθουσα του  Ξενοδοχείου Εσπέρια. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός σύμβουλος  κ. Γ. Γερομάρκος, εκπρόσωποι βουλευτών Καβάλας , η πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου κα. Άννα Σπανδώνη, ο Αντιδήμαρχος κ. Χριστόδουλος Μιχαλάκης , εκπρόσωπος της Μητρόπολης Καβάλας όπως και πλήθος κόσμου, μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νικολάου Φώτιος  στον σύντομο χαιρετισμό του έστειλε τις ευχές του Δ.Σ. σε όλα τα μέλη για μια καλή και δημιουργική χρονιά, κάνοντας και αναφορά στην πορεία του συλλόγου.  Χαιρέτησαν με τη σειρά τους οι επίσημοι προσκεκλημένοι και ακολούθησε η βράβευση των παιδιών  που εισήχθησαν σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Απονεμήθηκαν τιμητικά Διπλώματα και δώρα  προσφορά του συλλόγου  ως επιβράβευση της προσπάθειά τους.
Ο πατέρας Πέτρος εκπρόσωπος  της Ιεράς  Μητροπόλεώς μας ευλόγησε και έκοψε την πίτα του συλλόγου, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία.
Την εκδήλωση έκλεισε το χορωδιακό τμήμα του συλλόγου μας με τραγούδια από την περιοχή της Θεσσαλίας.

                                                                                                                                                      ΤΟ Δ.Σ.

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου