Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πόσοι επιχειρηματιες ωθήθηκαν στην αυτοκτονία από το κύκλωμα;


kremala-koustoumi

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ βρίσκονται άλλες 2 αυτοκτονίες επιχειρηματιών, την ώρα που ξετυλίγεται το κουβάρι της δράσης της Μαφίας της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει καταφέρει να συνδέσει την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη κεντρικού εστιατορίου της Θεσσαλονίκης Λ.Μ, ο οποίος είχε δανειστεί από το κύκλωμα 650.000 ευρώ και δεχόταν αφόρητες πιέσεις για να εξοφλήσει τα χρέη του.

Εκείνο που τους αναστάτωσε ήταν όταν έμαθαν ότι άφησε σημείωμα λίγο πριν πέσει στο κενό. Η αστυνομία τότε, που είχε αρχίσει ήδη τις έρευνες με άκρα μυστικότητα, διέρρευσε ότι υπήρχαν ονόματα στο σημείωμα για να τους κάνει να "τσιμπήσουν". Ο επιχειρηματίας αυτοκτόνησε στις 28/06/2011.Στο μικροσκόπιο έχει μπει και η αυτοκτονία του 46χρονου Ευριπίδη Φιλιππίδη ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο εξοχικό των γονιών του στο Λιτόχωρο Πιερίας στις 14/05/2009.

Είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει λίγο πριν συναντήσει μέλος της Μαφίας στο Μακεδονία Παλλάς για να συζητήσουν για ένα μεγάλο χρέος του.

Λίγες μέρες πριν αυτοκτονήσει σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, τα μέλη του τοκογλυφικού κυκλώματος τον εκβίαζαν και απειλούσαν την ζωή του.

Επίσης, με την αδίστακτη συμμορία σχετίζεται η απόπειρα αυτοκτονίας 53χρονου επιχειρηματία ο οποίος βούτηξε στο κενό από τον 4ο όροφο οικοδομής. Είχε δανειστεί άγνωστο χρηματικό ποσό από τον εγκέφαλο της 2ης οργάνωσης και δεν μπορούσε να πληρώσει τις δόσεις του.

πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου